Idle Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Idle Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Idle Sword eğer karanlık zindanlara daldığınız ve büyülü eşyalar peşinde koştuğunuz aksiyon RPG türündeki rol yapma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Idle Sword'da şeytani bir büyücü tarafından zindana hapesedilen bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Biz kahramanımıza bu zindandan kaçması ve karşısına çıkan canavarlarla savaşması için yardımcı oluyoruz. Oyun boyunca farklı katlardan oluşan zindanda birçok farklı yaratık karşımıza çıkarken bu yaratıkları yok ettikçe yeni silahlar, zırhlar, iksirler ve büyülü eşyalar toplayabiliyoruz. Ayrıca kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla savaştıkça büyük ödüller kazanabiliyoruz.

Idle Sword'da zindanda ilerledikçe yeni kahramanları kurtarabiliyoruz. Bu kahramanlar savaşta bize yardımcı oluyorlar. Oyunda binlerce farklı büyülü eşya yer alıyor ve bu eşyalardan ihtiyacımız olmayanları satarak altın kazanabiliyoruz. Yaratıkları yok ettikçe kazandığımız tecrübe puanı ise seviye atlamamıza ve kahramanımızın yeteneklerini geliştirmemize yardımcı oluyor.

Idle Sword'da basit bir savaş sistemi mevcut. Karşınıza çıkan canavarları yok etmek için tek yapmanız gereken seri bir şekilde üstlerine dokunmak.

Can Erdil Şentürk

Idle Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
26.2 MB DOSYA BOYUTU

Idle Sword eğlenceli bir mobil aksiyon RPG oyunudur

Idle Sword oyunculara uzun süren eğlence sunabilen bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone  telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Idle Sword'da şeytani bir büyücü tarafından kaçırılmış ve karanlık bir zindana hapsedilmiş bir kahramanın hikayesine tanık oluyoruz. Oyundaki maceramız bu kahramanın tutsak olduğu zindandan kurtulması üzerine kurulu. Bize düşen görev kahramanımızın kendini savunması için gerekli silahları ve zırhları bulmasına yardımcı olmak ve karşısına canavarlarla savaşmasını sağlamak. Oyun boyunca derin zindanın farklı katlarında yol alıyoruz ve yüzlerce yaratığın yanında kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla da savaşıyoruz.

Idle Sword'da zindanda hapsedilmiş diğer kahramanları da kurtarabiliyoruz. BU kahramanlar savaşta bize yardımcı oluyorlar. Oyunda yüzlerce farklı silah ve zırh yer alıyor. Düşmanları yok ettikçe bu büyülü eşyaları toplayabiliyor, tecrübe puanı kazanabiliyoruz. Topladığımız gereksiz eşyaları satıp para kazanıyoruz ve tecrübe puanlarımızı seviye atlamak ve yeni yetenekler öğrenmek için kullanabiliyoruz.

Idle Sword göze hoş görünen retro tarzda grafikleri basit bir oynanışla birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.
  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir
  • Super Heavy Sword

    Mobil platformlarda pek sık rastlanmayan kalitede bir platform oyunu arıyorsanız Super Heavy Sword beklentilerinizi yerine getirebilen bir oyun.
  • Angel Sword

    Angel Sword güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.