iFighter 1945

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

iFighter 1945 klasik tarzda bir uçak oyunudur

iFighter 1945, Space Laser: The Alien Fighter gibi başarılı bir oyunun yapımcısı olan EpicForce tarafından geliştirilmiş yine aynı türde klasik bir uçak oyunudur.

Ücretsiz olan Android oyunu atari oyunlarının eğlencesini aynı şekliyle Android cihazlarımıza taşıyor. Retro tarzda dikey 2 boyutlu shooter oyun yapısına sahip iFighter 1945 başarılı oyun yapısını güzel grafikler ve yine retro tarzda ses efektleri ve müziklerle birleştiriyor.

iFighter 1945'te 2. Dünya Savaşı'ndaki bir uçak pilotunun yerine geçiyoruz. Görevimiz Nazilerin gizli silah prototiplerini tespit etmek ve bu prototipleri yoketmek. Kemerimizi sıkarak bu heyecan dolu yolculuğa atılıyoruz ve Nazi uçaklarıyla güçlü bölümsonu canavarlarına karşı mücadele veriyoruz. Oyunda bize sunulan 5 farklı uçaktan birini seçebilmekteyiz. unun yanında 3 farklı zorluk seviyesi yeteneklerimizi sınamamıza imkan tanıyor.

iFighter 1945 oyuncular için sunduğu 4 farklı kontrol tipiyle kolay oynanabilmeyi garantiliyor. Oyuncular bu sayede ergonomilerine en uygun kontrol yöntemini belirleyebilmekte. 8 farklı bölüm iFighter 1945'de bizleri beklemekte.

Can Erdil Şentürk

iFighter 1945

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

iFighter 1945 oldukça eğlenceli bir uçak oyunudur

Eğer iPhone veya iPad'inizde eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız ve bol heyecan ve aksiyon dolu bir ücretsiz iOS oyunu arıyorsanız iFighter 1945 tam da size göre bir oyundur.

iFighter 1945, kuşbakışı olarak uçağınızı yönettiğiniz ve dikey olarak size doğru gelen düşmanları güçlü silahlarınızla yok etmeye çalıştığınız klasik tarzda bir uçak oyunudur. Oyun atari salonların vazgeçilmez oyunları olan Raiden ve 1942 gibi uçak oyunları ile aynı mantıkla geliştirilmiştir. Zamanında jetonlara bir servet harcamamıza neden olmuş bu oyunları seviyorsanız büyük ihtimalle iFighter 1945'i de beğeneceksiniz.

iFighter 1945'in hikayesi 2. Dünya Savaşında geçmektedir. Müttefik kuvvetlerinin en iyi pilotlarından birini yönettiğimiz oyunda görevimiz Naziler'in gizli silah prototiplerini yok etmektir. Bu sayede savaşın gidişatını kendi yönümüze çevirebilir ve zaferi garantileyebiliriz. Oyunda karşımıza çıkacak Nazi avcı uçaklarının yanında kuvvetli bölümsonu canavarları tadındaki tanklar, gemiler ve özel uçaklar bizleri beklemekte.

iFighter 1945 oldukça kolay bir şekilde oynanabilmektedir. Oyun 4 farklı kontrol yöntemi sunmaktadır ve bu sayede her kullanıcıya oyunu kendine özel bir şekilde oynama imkanı vermektedir. Oyunda 5 farklı uçaktan birini kontrol edebiliyor ve 3 farklı zorluk seviyesinden birini seçebiliyoruz. 8 görevde yeteneklerimizi sergileyerek Naziler'i alt etmeli ve savaşta üstünlüğü ele geçirmeliyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iFighter 2: The Pacific 1942

    iFighter 2: The Pacific 1942 bağımlılık yapıcı bir Android oyunudur.
  • Strikers 1945-2

    Strikers 1945-2 klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur
  • STRIKERS 1945 World War

    STRIKERS 1945 World War, Android mobil cihazlarda oynanabilen ve klasik uçak savaş oyunlarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan keyifli bir savaş oyunudur.
  • 1945 Air Force

    1945 Air Force, Android için geliştirilen başarılı bir uçak oyunu olarak ön plana çıkmaktadır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilmektedir.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.