İftar Duaları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME

İftar Duaları, Ramazan ayı boyunca iftarda orucunuzu açmadan ya da açtıktan sonra edebileceğiniz dualar bulacağınız yararlı bir Android dua uygulaması.

İftar Duaları, mübarek Ramazan ayında iftarlar edebileceğiniz duaları kapsayan yararlı, eğitici, öğretici ve ücretsiz bir Android dua uygulaması.

Peygamber efendimizin iftarda yaptığı 7 farklı duayı kaynakları ile birlikte Android mobil cihaz kullanıcılarına sunan uygulamanın arayüzü ve tasarımı da oldukça sade ve tatlı.

Çok kolya bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama üzerinde duaların hem Arapça'ları hem de Türkçe'leri bulunuyor. Uygulama üzerinde okuduğunuz uygulamaları Twitter ve Facebook üzerinden yakın çevrenizdeki kişiler ile paylaşabilmeniz de mümkün.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi ise tüm duaları ve meallerini sesli olarak dinleyebiliyor olmanız. Sesli okuma desteği sunan uygulamayı ücretsiz olarak indirerek dilediğiniz yer ve zamanda Android cihazlarınız üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kuran Dünyasına Yolculuk

    Kuran Dünyasına Yolculuk Android uygulaması, sure ve duaları öğrenmeyi hızlandırıyor
  • Sure ve Dualar

    Sure ve Dualar uygulamasıyla namazda okunacak sure ve duaları sesli ve yazılı şekilde inceleyebilirsiniz.
  • Ramazan Duaları

    Ramazan Duaları, yaklaşan ramazan ayında okuyabileceğiniz dualar ve zikirlere kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Ramazan İftar Yemekleri

    Ramazan İftar Yemekleri, adından da anlaşıldığı üzere Ramazan ayında iftar sofralarınızı donatabileceğiniz birbirinden güzel yemek tarifleri içeren kullanışlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Şifalı Dualar

    Çeşitli durumlarda okuyarak şifa bulabileceğiniz duaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Mubarek Geceler, Ibadet Ve Dua

    Mübarek gecelerde gerçekleştirmeniz gereken ibadetleri ve okumanız gereken duaları kolayca bu Android uygulamasıyla öğrenebilirsiniz.
  • Sesli Namaz Sureleri ve Dualar

    Sesli Namaz Sureleri ve Dualar, namazda okunan sure ve duaları dilediğiniz kadar sesli dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.