iGetting Audio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
412 TOPLAM İNDİRME
14.03 MB DOSYA BOYUTU

iGetting Audio ile internet üzerindeki herhangi bir yayını veya mikrofonunuzdaki sesleri kaydedebilirsiniz

iGetting Audio kullanıcılara internet radyosu kaydetme, YouTube ses kaydetme, Vimeo ses kaydetme, Spotify ses kaydetme ve Skype ses kaydetme gibi farklı konularda yardımcı olan bir ses kayıt programıdır.

Bilgisayarımızdan müzik dinlemek için farklı kaynakları tercih edebiliyoruz. Bu kaynaklardan yayınlanan sesleri dinlemek için internet bağlantısına ihtiyaç duymaktayız. Fakat internet bağlantımızda problem yaşıyorsak veya internet bağlantımız yoksa müzik dinlememiz mümkün olmamakta. Bu nedenle internet üzerinden dinlediğimiz sesleri bilgisyaarımıza kaydetmemiz gerekebiliyor. iGetting Audio bize bu konuda pratik bir çözüm sunmakta. 

iGetting Audio ile kullanıcılar YouTube, Vimeo, Dailymotion gibi internet sitelerinde seyrettikleri videolarda yer alan sesleri, Spotify gibi müzik yayını yapan sitelerdeki sesleri, internet üzerinden dinledikleri radyolardaki sesleri bilgisayarlarına kaydedebiliyorlar. Bunun yanında iGetting Audio ile Skype gibi sesli görüşme yazılımlarıyla yapılan görüşmeler ve bilgisayarınıza bağladığınız milkrofondan çıkan sesler kaydedilebilmekte.

İnternet üzerinden dinlediğiniz herhangi bir sesi kaydetmenize yardımcı olan iGetting Audio kaydedeceğiniz sesleri MP3, WMA, WMV, M4A, AAC, OGG, APE ve FLAC formatlarında kaydedebilmekte. Bunun yanında iGetting Audio ile kaydettiğiniz sesleri iPhone zil sesine dönüştürebilmeniz de mümkü. Program içerisinde yer alan zamanlama özelliği sayesinde belirleyeceğiniz tarih ve saatler arasında programın ses kaydetme işlemini otomatik olarak başlatıp sonlandırmasını sağlayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost Any Audio Record

    Soft4Boost Any Audio Record, bilgisayarınız üzerinde herhangi bir kaynaktan ses kaydı alabileceğiniz ücretsiz bir ses kayıt programıdır.
  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz
  • Kastor - Free Audio Extractor

    Kastor - Free Audio Extractor ile videolarınızdaki sesleri ayrı bir dosya olarak kaydedebilirsiniz
  • Alternate Quick Audio

    Alternate Quick Audio ile ses kayıtları yapabilir ve farklı formatlara dönüştürebilirsiniz
  • Audio Record Wizard

    Audio Record Wizard ile herhangi bir ses kaynağından ses kaydedebilirsiniz
  • Sound Forge Audio Studio

    Sound Forge Audio Studio, Sony'nin bilgisayar kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özelliklere sahip bir ses kayıt ve düzenleme programı.
  • Ainishare Free Audio Recorder

    Ainishare Ücretsiz Ses Kayıt Programı, kullanımı kolay bir ses kayıt yazılımıdır.
  • GiliSoft Audio Recorder Free

    Windows için GiliSoft Audio Recorder Free programı, ücretsiz ve güçlü bir ses kaydetme programıdır.