Igloo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Igloo, proje gruplarını arasında haberleşme ağı kurarak daha verimli bir çalışma ortamı oluşturuyor.

Igloo, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir iletişim ve grup organizasyonu uygulaması olarak öne çıkıyor. Hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğimiz bu işlevsel uygulama aynı proje üzerinde faaliyet gösteren iş grupları tarafından ilgi göreceğe benziyor.

Igloo'nun kullanım alanı bir hali geniş. Üye olduktan sonra kullanmaya başlayabildiğimiz bu uygulama sayesinde on kişiyi bir araya getirerek kendi aramızda bir iletişim ağı kurabiliyoruz. Bu ağ üzerinde yer alan kişilere görevler atayabiliyor, yapılan görevleri inceleyebiliyor ve mesajlar gönderebiliyoruz.

Uygulama üzerinde fotoğraf, video ve doküman paylaşımı da gerçekleştirilebiliyor. Anlık bildirim özelliği sayesinde grupta olan biten herkese eş zamanlı olarak yansıtılıyor. Açıkçası ortak çalışma yürüttüğünüz bir iş grubunuz varsa Igloo sizi epey bir zahmetten kurtaracak ve çalışma veriminizi artıracaktır.

Emircan Erdoğan

Igloo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Igloo sayesinde on kişiye kadar gruplar kurarak kendimize özel bir haberleşme ağı oluşturabiliyoruz.

Igloo, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir grup haberleşme uygulaması olarak tanımlanabilir. Özellikle iş çevrelerince rağbet göreceğini düşündüğümüz bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilme imkanına sahibiz.

Igloo'nun temel işlevleri arasında on kişiye kadar olan grupları bir araya getirerek kendilerine özgü bir haberleşme ağı oluşturuyor olması var. Bu ağ üzerinde kullanıcılar bir araya gelerek birbirlerine görevler atayabiliyor, notlar ekleyebiliyor, projelerin gidişatını takip edebiliyor ve mesajlaşabiliyorlar.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle üye olmamız gerekiyor. İşlemi bilgisayar üzerinden de yapmak mümkün. Bu arada belirtmemiz gerekiyor ki Igloo'yu kullanabilmek için iPhone 4 ve üzeri modellere sahip olmamız gerekiyor.

Projelerinizi ve işlerinizi daha koordine bir hale getirmek istiyorsanız Igloo'yu denemenizi tavsiye ediyorum. İşlevsel ve pratik bir uygulama olmasından ötürü projelerin çok daha hızlı yürütülmesini garantileyecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.