İlginç Bilgiler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,048 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

İlginç Bilgiler, Android cihazlarınız üzerinde yüzlerce konuda ilginç, bilinmeyen, eğlenceli ve öğretici bilgilere ulaşabileceğiniz bir uygulamadır.

Android cihazlarınız üzerinde birbirinden farklı yüzlerce konuda ilginç, eğlenceli, bilinmeyen ve öğretici bilgilere ulaşabileceğiniz İlginç Bilgiler uygulaması ile genel kültür bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Birbirinden farklı ilginç ve eğlenceli bilgileri öğrenmeyi ve arkadaşlarınızla paylaşmayı seviyorsanız çok beğenceğinizi düşündüğüm İlginç Bilgiler uygulamasını elinizden bırakamayacağınıza eminim.

Uygulama içerisinde kullanıcılara sunulan tüm bilgiler internet üzerinde yer alan farklı kaynaklar üzerinden derlenerek kullanıcılara sunulmaktadır.

Ayrıca yine uygulama içerisinde yer alan gelişmiş paylaşma seçenekleri sayesinde, hoşunuza giden, beğendiğiniz veya yüzünüzü güldüren tüm bilgileri arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz.

Hem yeni şeyler öğreneceğiniz hem de öğrenirken eğleneceğiniz bir Android uygulaması olan İlginç Bilgiler'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

İlginç Bilgiler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

İlginç Bilgiler, adından da anlayabileceğiniz üzere binlerce ilginç ve gerçek bilgi dolu olan eğlenceli ve öğretici bir iOS uygulamasıdır.

Çok duyulmayan ve herkes tarafından bilinmeyen ilginç ve gerçek bilgiler öğrnemeye meraklı bir kişiyseniz ve aynı zamanda iPhone yada iPad'iniz varsa ''İlginç Bilgiler'' uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Bir çok farklı kategori ve konuda yüzlere farklı bilgi içeren uygulama hem şaşırtıcı gerçekler öğrenmenizi hem de boş vakitlerinizi güzel bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan uygulamalardan bir tanesidir. Uygulama içerisinde bulabileceğiniz soruların cevapları aşağıdakiler gibidir:

  • Andımızı kim yazmıştır?
  • Aşk kelimesi nereden geliyor?
  • Sayılar nasıl ortaya çıktı?
  • Poşet ça nasıl çıkmıştır?
  • Güneş yanıklarına ne iyi gelir?

Yukarıda görmüş olduğunuz gerçeklere ve bilgilere ek olarak herhangi bir konuda herhangi bir bilgiyi uygulama üzerinde bulabilirsiniz. Okuyacağınız gerçeklerin kimisi yararlı, kimisi eğitici ve kimisi ise eğlencelidir. Bu nedenle uygulama ile zaman geçirirken sıkılmazsınız. Özellikle ufak mola ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz güzel bir uygulama olarak önerebilirim. Uygulamanın ücretsiz sürümü üzerinde yüzlerce ilginç gerçekler olmasına rağmen daha fazlasını isterseniz ücretli versiyonunu satın alabilirsiniz.

Farklı ve şaşırtan bilgiler öğrenerek zaman geçirmekten hoşlanıyorsanız ''İlginç Bilgiler'' uygulamasını ücretsiz olarak indirerek iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İlginç Gerçekler

    En ilginç gerçekleri ve dünyadaki garip uygulamaları öğrenmek istiyorsanız kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • 8fact

    8fact, en ilginç gerçekleri ve bilgileri Android cihazınız üzerinden düzenli olarak takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Selfie x Selfie

    Selfie x Selfie, normal şartlarda ön kamera ile çekeceğiniz selfielerden çok daha farklı ve ilginç selfieler çekmenizi sağlayan ücretsiz bir Android eğlence uygulaması.
  • Monzo

    Monzo ilginç ve eğlenceli bir maket yapma uygulamasıdır
  • Illusion

    Illusion uygulaması içerdiği ilginç göz yanılmaları ile dikkat çeken, ücretsiz bir uygulama.
  • Xray Scanner Funny

    Xray Scanner Funny, çekilen görüntüleri Xray filmlerine dönüştüren ilginç bir uygulama.
  • Beyin Bedava

    Gerçek hayatla ilgili pek çok faydalı, ilginç ve eğlenceli bilgileri içeren bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.
  • Gold Quiz

    Gold Quiz oyununda genel kültürünüzü test edebileceğiniz birbirinden ilginç soruları cevaplayabilirsiniz.