İlişki Stratejileri ve Kişilik Analizi Rehberi

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
756 TOPLAM İNDİRME

İlişki Stratejileri ve Kişilik Analizi Rehberi insan ilişkilerine detaylı bir bakış açısı getiriyor ve daha sağlıklı iletişim kurmamız için bizlere yardım ediyor.

İlişki Stratejileri ve Kişilik Analizi Rehberi tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir e-kitap olarak dikkat çekiyor. Gerek iş gerekse sosyal yaşantımızda çevremizle sürekli iletişim halinde olduğumuz için ilişkilerimize önem vermemiz ve nasıl iletişim kurulmasını gerektiğini iyice irdelememiz gerekiyor. İlişki Stratejileri ve Kişilik Analizi Rehberi isimli bu kitap ise kullanıcılara bu konuda yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmış ve yazılmış. İnsan ilişkilerine detaylı bir bakış açısıyla yaklaşan bu rehber, birçoğumuzun bildiği fakat gözardı ettiği gerçekleri ve ayrıntıları su yüzüne çıkartıyor.

İçsel dünyasında yüzleşmesi gereken gerçekler olan, kişiliğini daha iyi tanımak isteyen ve ilişkilerini daha kaliteli bir hale getirmek isteyen herkes bu rehberi gönül rahatlığıyla kullanabilir. Kitabu bir kez indirdikten sonra bir daha internet bağlantısına ihtiyaç duymadan her yerde okuyabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YKS Meslek Analizi

    YKS Meslek Analizi (Android İndir): Mesleklerin maaş, iş bulma süresi, istihdam oranı gibi verilerini sunan harika bir eğitim uygulaması
  • Namaz Rehberi

    Namaz Rehberi, namaz kılmayı öğrenmek ve namaz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişilerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • cityseeker

    Şehri gezerken yanınızda bulundurmanız gereken en iyi şehir rehberi!
  • UniverList

    UniverList, Türkiye ve yurt dışındaki üniversiteler hakkında detaylı bilgi sunan, üniversite ve tercih rehberi uygulaması.
  • Tafu

    Tafu, hem el becerilerinizi hem de geliştireceğiniz stratejileri konuşturmanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir oyun.
  • İlişki Sayacı

    İlişki Sayacı uygulamasıyla sevgilinizle veya eşinizle ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu takip edebilirsiniz.
  • inAnalytics - Profil Analizi

    inAnalytics - Profil Analizi Android İndir: Instagram'da takip etmeyenler, takipten çıkanlar, profile bakanları görün. Instagram için en iyi takipçi ve stalker analizi uygulaması.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.