IM Creator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Hiçbir programlama bilgisine sahip olmadan, birbirinden şık web siteleri oluşturabileceğiniz bir servis.

IM Creator servisi ile hiçbir programlama bilgisine sahip olmadan, ücretsiz olarak basit ve şık web siteleri oluşturabilirsiniz.

Web sitesi yapmanın en kolay yolu şüphesiz, sürükle bırak özelliğine sahip web sitesi oluşturma siteleridir diye düşünüyorum. Hiçbir programlama bilgisine sahip olmadan, hazır bir şablon seçerek sıfırdan bir web sitesi oluşturabiliyorsunuz. Profesyonel tasarımcılar tarafından oluşturulan şablonlardan beğendiğinizi seçerek, web sitenizde olmasını istediğiniz özellikleri panel üzerinden seçebiliyorsunuz.  Fotoğrafçılık, Tasarım, Sanat, Müzik, Kurumsal ve daha pek çok kategoride sunulan temalarda gerçekten çok başarılı işlere imza atılmış diyebilirim.

IM Creator’de oluşturacağınız web siteleri SEO dostu olarak yayınlanacak, bu sayede arama sonuçlarında da yukarılara çıkmanız daha kolay hale gelecek. Ayrıca, web standartlarına uygun olan IM Creator’de oluşturacağınız web siteleri bilgisayarlarda, tabletlerde, mobil telefonlarda ve tüm tarayıcılarla uyumlu hale geliyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logotype Creator

    Hızlı ve program kullanmadan bir logo hazırlamaya ihtiyacınız varsa bu web uygulamasını kullanarak hemen sonuçlara erişebilirsiniz.
  • Aviary's Music Creator

    Aviary's Music Creator web uygulamasıyla herkesin sevebileceği müzikleri yapmanız hiç de zor olmayacak
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler platform bağımsız ve tüm sohbet servislerini desteleyen web tarayıcınız üzerinde çalışan web uygulamasıdır.
  • DesignEvo

    Ücretsiz online logo tasarım servisleri arasında en iyilerden biri.
  • Frame Box

    Henüz çok yeni olan ve yeterli sayıda örnek tasarım içermeyen ama web tarayıcınız üzerinden sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz örnek tasarım ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Logaster

    Logaster, online logo tasarım, logo oluşturma, site ikonu, site logosu yapma servisi.
  • Moqups

    Moqups, web tarayıcınız üzerinden hızlı ve verimli bir şekilde tasarım oluşturmanıza imkan tanır..
  • Memeoirs

    Memeoirs e-posta, Facebook ve WhatsApp konuşmalarınızı hatıra kitabına çeviren ve tasarlayan özel bir kitap tasarım servisidir.