Impossible Breakfast Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.

Impossible Breakfast Simulator, kendisini oldukça becerikli olarak tanıtan insanları sinir etmek için tasarlanmış bir mobil oyun. Android üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun, beceri özelliğinizin üst seviyelerde olmasını istiyor.

En gıcık oyunlar arasında yer alan Impossible Breakfast Simulator, bir yandan Flappy Bird gibi efsane oyunları size oynatırken bir yandan da kahvaltı yapmanızı istiyor. Mısır gevreğini döktüğünüz anda oyunu kaybediyorsunuz. Gerçi bir yaptığınız rekoru tekrar geçme gibi bir şansınızda yok hani. Çünkü oyunu oynadıkça beceri yeteneğiniz azalıyor ve sinir katsayınız artıyor.

Impossible Breakfast Simulator, boş vakitlerde oynanabilecek bir oyun. Oyuna kendinizi kaptırmamanızda fayda var çünkü bu tarz oyunlar insanda saç bırakmıyor. Eğer bu oyunu merak ettiyseniz Impossible Breakfast Simulator'ı hemen indirebilir ve deneyebilirsiniz. Şimdiden size kolay gelsin.

Uğur Sağlam

Impossible Breakfast Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
66.9 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Breakfast Simulator, sizden adeta dalga geçer gibi imkansız bir kahvaltıyı yapmanızı istiyor.

Oynarken insanı sinir eden oyunlar arasında yer almayı başarıyla hak eden Impossible Breakfast Simulator, sizden imkansız bir kahvaltı yapmanızı istiyor. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızdan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun bir süre sonra telefonunuzu kırmanıza yol açabilir. Çünkü olması gerekenden daha fazla sinir bozucu.

Impossible Breakfast Simulator'un asıl amacı içerisinde bulunan 4 farklı oyunu oynatarak size kahvaltı yaptırmak. Oyun içine oyun ekleyen geliştiriciler, en zor beceri oyunlarını seçtikleri gibi bir yandan da rekor kırmanızı istiyor. Impossible Breakfast Simulator'ın içerisinde bir zamanların efsane oyunu Flappy Bird'de bulunuyor. Milyonlarca insan Flappy Bird'ü tek başına oynayamazken, bu oyunda Flappy Bird oynarken bir yandan da yemek yemeniz isteniyor. Oynamasını bir yana bırakın düşünmesi bile insanı oldukça sinir ediyor.

Eğer kendinize güveniyorsanız ve ben hem Flappy Bird oynar hem de kahvaltı yaparım diyorsanız sizi Impossible Breakfast Simulator ile baş başa bırakalım.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Farming Transport Simulator

    Kamyonla yük taşıyacağız.
  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Impossible Road

    Impossible Road, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.
  • Impossible Rush

    Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.