Impossible Road

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Road, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunudur.

Impossible Road, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri son derece minimal ve sade bir beceri oyunudur.

İmkansız yol olarak da adlandırabileceğimiz oyunda amacınız kontrolünü elinize aldığınız topu yolun üzerinde olabildiğince uzun süre tutmaya çalışarak yüksek puanlar toplamak.

Lunaparklarda gördüğünüz trenlerin son sürat ilerlemekte olduğu yollara benzer yollar üzerinde ilerleyeceğinzi oyunda, sizleri son sürat bir macera bekliyor. Öyle ki yolda kalmayı başarmak için çelik gibi sinirlere ve kedi gibi reflekslere sahip olmanız gerekiyor.

Alacağınız yüksek puanlarla liderler listesi üzerinde kendinize yer bulma şansına sahip olacağınız oyunda, bir amacınız olduğunu asla unutmayın. O listede yer alarak rakiplerinizi bir bir geride bırakmalısınız.

Aynı zamanda oldukça basit dokunmatik kontrollere sahip olan oyunda sola gitmek için ekranın soluna, sağa gitmek için ekranın sağına dokunmanız yeterlidir.

Son sürat bir macerada yeteneklerinizi ortaya koymaya hazır mısınız? Cevabınız evetse Impossible Road sizleri bekliyor.

Can Çevrim

Impossible Road

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
23.2 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Road, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici ve zorlu bir beceri oyunudur.

Impossible Road, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri zorlu ve sürükleyici bir beceri oyunudur.

İmkansız yol olarak adlandırabileceğimiz oyunda lunaparklarda görmüş olduğunuz son sürat giden trenlerin ilerlediği yollara benzer yollar üzerinde yeteneklerinizi test edeceksiniz.

Bahsetmiş olduğum yollarda ilerlemeye çalışan bir topun kontrolünü elinize alacağınız oyunda amacınız olabildiğince uzun süre yolda kalarak ilerlemek ve yüksek puanlar toplamaya çalışmak.

Oldukça basit dokunmatik kontrollere sahip olan oyunda sola gitmek için ekranın soluna ve sağa gitmek için ekranın sağına dokunmanız yeterlidir.

Son derece dikkatli ve hızlı olmanız gereken oyunda yoldan çıkmadan ilerlemek hiç de kolay olmayacak. Toplayacağınız puanlarla liderler listesine giriş yapmak ve rakiplerinizi geride bırakmak oldukça keyifli olacak.

Son sürat bir aksiyon ve macera oyununda yerinizi almak ve yeteneklerinizi sergilemek istiyorsanız Impossible Road'u deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.
  • Impossible Rush

    Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.
  • Impossible Bottle Flip

    Şişe çevirme oyununda geçilmesi zor 15 bölüm sizi bekliyor.