Impossible Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.

Impossible Rush, Android tabanlı telefon ve tabletinizde boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz türde bir beceri oyunu. Zorluk düzeyi harika ayarlanmış oyunda saat yönünden dönen bir kutucuğu kontrol ediyorsunuz. Amacınız yukarıdan belli hızda düşen topu yakalamak. Kulağa oldukça basit geliyor değil mi?

Son dönemde en çok dikkat çeken, oynanan Android oyunları arasında beceri oyunları geliyor. Basit ancak bağımlılık yapan oynanış sunduklarından milyonlar tarafından tercih ediliyorlar. Impossible Rush da bu kategoriye giren oyunlar arasında. Mağazada yeni karşımıza çıkan yapımın oyuncu sayısı her geçen gün artıyor. Bence bu başarıyı sonuna kadar hak ediyor.

Odaklanma ve harika refleks gerektiren oyunda amacınız yukarıdan gelen renkli topu kontrol ettiğiniz karenin üst bölümüne denk getirmek. Bunun için kareye dokunarak döndürmeniz gerekiyor. Bu son derece basit görünse de oyunu oynamaya başladığınızda ciddi anlamda hız gerektirdiğini ve çok kolay olmadığını anlıyorsunuz. Renkli topu dört renkli kare ile eşleştirmek son derece zor. Olabildiğince dikkatli olmalı ve panik yapmamanız gerekiyor.

Sadece tek başınıza oynayabileceğiniz zorlu beceri oyununda yaptığınız puan kaydediliyor ve iyi bir puan elde ederseniz en iyi oyuncuların bulunduğu listeye giriyorsunuz. Dilerseniz puanınızı sosyal ağ hesaplarınızda paylaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

Impossible Rush, basit görünümlü zor oyunları seviyorsanız mükemmel bir seçenek. Ücretsiz olması ve cihazda fazla yer kaplamaması da oldukça iyi.

Erkan Calp

Impossible Rush

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Rush, tamamen ücretsiz olarak oynanan hafif zorlu bir beceri oyunu ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu.

Impossible Rush, iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazınızda hiçbir ücret ödemeden keyifle oynayabileceğiniz bir beceri oyunu arıyorsanız indirip deneyebileceğiniz bir yapım. Refleksleri test eden oyunda zorlu seviyesi çok iyi dengelenmiş. Ne çıldırtacak kadar zor, ne de çocuk oyunu dedirtecek basitlikte bir oyun olmuş.

Basit dokunma hareketleri ile oynanan ancak bağımlılık yaratan uzun süreli oynanış sunan beceri oyunlarını seviyorsanız Impossible Rush ile kesinlikle tanışmalısınız. Hem ücretsiz olan hem de ufak boyutlu olan bu oyun ilk görüşte basit dedirten, oynandıkça zorluk düzeyini ortaya çıkartan yapımlar arasında diyebilirim.

Oyunda amacınız dört renge boyanmış kareyi döndürerek, üst kısımda kalan rengi yukarıdan düşen topun ait olduğu renk ile aynı olmasını sağlamak. Kulağa biraz karmaşık geliyor ancak oyuna kısa sürede alışıyorsunuz. Tabii ki yüksek puan yapmak için bol bol egzersiz yapmanız, reflekslerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Zaten harika reflekslere sahipseniz oyun basit gelecektir.

Arkadaşlarınızla veyahut diğer oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynama seçeneği sunmayan renkli beceri oyununda puan sistemi yer alıyor. Başarı ile yakaladığınız her top size 1 puan kazandırıyor. Puanınızı oyun esnasında görebiliyorsunuz. Hata yapıp oyun sonlandığında da çok yüksek puan yaptıysanız global listeye adınız yazılıyor.

Impossible Rush, görsellerini görüp ön yargı ile yaklaşmamanız gereken yapımlar arasında. Ücretsiz olması, menülerde ve oyun ortasında reklam sunmaması ile de hoşuma gitti; tavsiye ederim.

Erkan Calp

Impossible Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Rush, Windows Phone platformunda da ücretsiz olan basit ancak zevkli bir beceri oyunu.

Impossible Rush, Windows Phone cihazınızda yolda giderken, seyahat esnasında veyahut evde boş zamanlarınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz tarzda bir beceri oyunu. Ücretsiz olan ve oyun esnasında aniden çıkarak oyun zevkini kaçıran reklamlar içermeyen oyunun Windows Phone sürümünde farklı zorlu düzeyleri ve arka planlar göze çarpıyor.

Windows Phone platformunda farklı bir geliştirici tarafından yayınlanan diğer bir deyişle resmi olarak bulunmayan beceri oyunu Impossible Rush oyununda saat yönünden dönen bir platformu kontrol ederek yukarıdan belli bir hızda düşen topu tutmaya çalışıyorsunuz. Top ve dönen kutu dört renkten oluştuğundan oyun biraz zor. Öyle ki, topun rengi ile karenin üst kısmındaki rengin birbiriyle eşleşmesi, aynı olması gerekiyor. Denk getiremediğiniz an oyuna baştan başlıyorsunuz.

Oyunun Windows Phone sürümünde bazı farklılıklar gözüme çarptı. Bu platforma özel olarak oyunun zorlu seviyesini seçebiliyorsunuz. Harika reflekslere sahipseniz doğudan colorful modunda oynamanızı, refleksleriniz çok yavaşsa normal modda oynamanızı tavsiye ederim. Zorluk düzeyinin seçilebilir olmasının dışında arka plan da farklılık gösteriyor. Ancak bu özelliği sevmedim. Çünkü arka planlar çok iyi hazırlanmamış ve bazen topun, karenin rengi ile karışabiliyor (zor fark edilebiliyor).

Modern görsellere sahip oynaması basit çok iyi olması zaman alan bir beceri oyunu olarak özetleyebileceğim Impossible Rush Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş ve sadece 2 MB boyutunda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Impossible Road

    Impossible Road, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.
  • Impossible Bottle Flip

    Şişe çevirme oyununda geçilmesi zor 15 bölüm sizi bekliyor.