İmsakiye 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,330 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

İmsakiye 2013, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz 2013 imsakiye uygulamasıdır.

Ramazan ayı içerisinde sahur ve iftar saatlerini bulunduğunuz ile göre kolayca takip edebileceğiniz bir mobil uygulama arıyorsanız, Android cihazlarınız üzerinde kolayca kullanabileceğiniz bir uygulama olan İmsakiye 2013'ü kullanabilirsiniz.

Türkiye Diyanet İşleri takvimi baz alınarak hazırlanmış olan İmsakiye 2013 ile farklı şehirler için belirlenmiş olan iftar ve sahur saatlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın içerisinde yer alan hatırlatıcı sayesinde iftar ve sahura ne kadar zaman kaldığını görüntüleyebilir ve isterseniz iftara bir saat kala sizi uyarmasını isteyebilirsiniz.

Gayet şık ve kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulama içerisinde günlere göre not almanıza olanak sağlayan bir de not alma özelliği bulunmaktadır. Böylece gün içerisinde kolayca notlar alabilir ve daha sonra aldığınız bu notlara tekrar göz atabilirsiniz.

Ramazan ayı içerisinde en büyük yardımcılarınızdan biri olacak olan İmsakiye 2013, Android telefonlarınız üzerinde mutlaka yer alması gereken bir uygulama.

İmsakiye 2013 Özellikleri:

  • Diyanetten alınmış veriler
  • Sahur ve iftar vakitleri için uyarı özelliği
  • İftar duası
  • Günlere özel not ekleyebilme
  • Aylık imsakiye
Can Çevrim

İmsakiye 2013

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
389 TOPLAM İNDİRME

İmsakiye 2013 ile Diyanet İşleri'nden alınan saatler ile iftar saatlerini takip edebilirsiniz.

Eğer iPhone veya iPad sahibiyseniz İmsakiye 2013 size Ramazan imsakiyesi ve oruç konusunda oldukça yardımcı olacak bir uygulamadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan alınan 2013 yılına ait en doğru Ramazan iftar ve imsak vakitlerini görüntüleyebildiğiniz ücretsiz bir uygulama olan İmsakiye 2013 barındırdığı ek özelliklerle de kullanışlılığını arttırmaktadır.

Seçeceğiniz ile göre iftar saatlerini listeleyebilen uygulama öğle, ikindi ve yatsı vakitlerini de takip etmenize imkan tanımaktadır. İmsakiye 2013 iftara kalan süreyi özel sayacı ile takip edebilmenizi sağlar. Bu yolla vaktinizi daha sağlıklı bir şekilde ayarlayarak iftarı kaçırmanızı engelleyebilirsiniz.

İmsakiye 2013 doğru iftar ve imsak vakitlerinin yanında sade arayüzü, kullanım kolaylığı ve pratikliği ile kullanııcların beğenisini kazanmaktadır. Ramazan boyunca en güvenilir yardımcınız olacak uygulama iftar ve imsak vakitlerinden önce veya tam vaktinde alarm kurmanıza da imkan tanımaktadır. Böylece sahura kalkarken ya da iftar öncesi otomatik uyarı sisteminden yararlanabilirsiniz.

İmsakiye 2013 en başarılı iOS imsakiye uygulamalarındandır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AKINSOFT İmsakiye 2013

    AKINSOFT İmsakiye 2013, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz 2013 yılı için hazırlanmış imsakiye uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013

    Hilale Ramazan İmsakiyesi 2013, Diyanet İşleri verilerine göre Android için hazırlanmış bir İmsakiye uygulamasıdır.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • İmsakiye 2017

    İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.