İmsakiye 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,478 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.

İmsakiye 2017, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur saatlerini mobil takvim üzerinden kolaylıkla takip edebilmeniz için hazırlanmış bir Android uygulaması. İftara kalan süre ve namaz vakitlerini de gösteren uygulamada o gün için özel not ta (iftar yemeği davetlerini unutmamak adına) ekleyebiliyorsunuz.

Diyanete göre hazırlandığından güven içinde kullanabileceğiniz 2017 imsakiye uygulamasıyla Ramazan aylarında dağıtılan takvimler mobil cihazınıza giriyor. Her defasında takvime yönelmek yerine telefonunuzdan Ramazan ayının kaçıncı gününde olduğunuzu, iftar ve sahuru ne zaman yapacağınızı takip edebiliyorsunuz.

Uygulama olabildiğince sade hazırlanmış. Günün vakitlerini ve iftar saatini Bugün sekmesinden, takvimi İmsakiye sekmesinden görüntüleyebiliyor, not almak ve aldığınız notlara bakmak için de Notlar’ı kullanıyorsunuz. Uygulamanın bana göre eksik yanları; Widget desteği olmadığından vakitleri ve iftara kalan süreyi görmek için uygulamayı açmanız gerekiyor. Bazı ilçeler eklenemiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AKINSOFT İmsakiye 2013

    AKINSOFT İmsakiye 2013, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz 2013 yılı için hazırlanmış imsakiye uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2013

    İmsakiye 2013, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz 2013 imsakiye uygulamasıdır.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Hadisli İmsakiye 2015

    Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • İmsakiye 2012 Ramazan

    İmsakiye 2012 Ramazan, Diyanet İşleri tarafından sunulan ezan vakitleri, imsak ve iftar saatlerini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • Ramazan - Arox

    Ramazan, sahur ve iftar saatlerine dair alarmlı imsakiye özelliği taşıyan bir mobil uygulamadır.