Inbox for Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,776 TOPLAM İNDİRME
0.1 MB DOSYA BOYUTU

Inbox for Gmail, MetroMail uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Gmail istemcisi.

Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlarda ön yüklü gelen modern e-posta uygulamasında Gmail hesabınızı eklemekte güçlü yaşıyor veya eşitleme sorunu ile karşılaşıyorsanız Inbox for Gmail, platformda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz alternatifler arasında.

Web tarayıcınızı açmadan Gmail e-posta hesabınızı yönetebileceğiniz uygulamalardan birisi de Inbox for Gmail. E-posta gönderme ve alma, e-postaları spam olarak işaretleme, kişilere erişme gibi sıklıkla kullanılan özellikleri sorunsuzca kullanabileceğiniz uygulama ücretsiz olarak geliyor ancak reklamları can sıkıyor. Öyle ki daha uygulamanın karşılama ekranında e-posta adresinizi eklemeden bir reklamla karşılıyorsunuz.

Inbox for Gmail, Windows platformuna resmi Gmail uygulaması gelene dek kullanabileceğiniz istemciler arasında ancak MetroMail kadar fazla özellik sunmadığını belirtmem gerek.

Erkan Calp

Inbox for Gmail

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Inbox for Gmail, Windows Phone cihazlara özel hazırlanmış onlarca Gmail e-posta uygulamasıdan biri.

Inbox for Gmail, Windows Phone platformundaki Gmail e-posta uygulaması eksikliğini kapatmak amacıyla hazırlanmış onlarca mobil uygulamalardan biri. Gmail’in temel işlevlerini kullanabildiğimiz uygulama ücretsiz kategorisinde tercih edebilecekleriniz arasında.

Google’ın e-posta servisi Gmail Windows Phone platformunda resmi olarak bulunmuyor ancak Gmail kullanıcılarına özel yapılmış ücretli / ücretsiz onlarca e-posta uygulaması yer alıyor. Inbox for Gmail de bunlardan biri. Adından Gmail’in Inbox uygulaması olduğunu düşünebilirsiniz ancak değil. Son derece basit tasarlanmış arayüz üzerinden Gmail hesabınızı yönettiğiniz ücretsiz bir uygulamadan başka bir şey değil. Ücretsiz demişken reklam destekli olduğunu ve reklamların rahatsız edici yerlere konumlandırılmış olmasını sevmediğini belirtmem gerek.

E-posta oluşturma ve yanıtlama, kişilerinizi görüntüleme, rahatsız olduğunuz e-postaları spam olarak işaretleme gibi temel işlevleri kullanımınıza sunan Inbox for Gmail uygulamasını denedikten sonra siz de benim gibi memnun kalmazsanız başarılı bir alternatif olan MetroMail’e kesinlikle göz atmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batch Reply for Gmail

    Batch Reply for Gmail, Google Chrome için geliştirilen Gmail toplu e-posta yanıtlama eklentisidir.
  • Checker Plus for Gmail

    Checker Plus for Gmail, Chrome tarayıcınız ı kullanarak Gmail hesabınızın kontrolünü sağlamak ve kendinize kolaylıklar sağlamak için tasarlanmış etkili bir eklentidir.
  • Sortd Smart Skin for Gmail

    Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir gmail eklentisidir.
  • Social For Gmail

    Gmail e-posta hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • Dropbox for Gmail

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Gmail için Dropbox eklentisidir.
  • Yesware Email Tracking for Chrome

    Yesware Email Tracking for Chrome, Chrome kullanıcılarının Gmail e-posta servisi üzerinde gönderilen e-postalarının okunup okunmadığını takip edebileceği yararlı ve ücretsiz bir eklentidir.
  • MetroMail

    MetroMail, Windows 8.1'li cihazlarda eksiksiz Gmail deneyimi yaşatan bir e-posta uygulamasıdır.
  • YouTube for Windows 8

    YouTube for Windows 8 uygulaması ile YouTube videolarını tarayıcınızı açmadan izleyebilirsiniz.