Incursion The Thing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
309 MB DOSYA BOYUTU

Incursion The Thing RPG ve kule savunma oyunlarına ilgi duyanların seveceği türden bir oyun.

Incursion The Thing, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir kule savunma oyunu arayışında olanların göz atması gereken seçeneklerden birisi. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda karşımıza kule savunma ve rol yapma oyunlarında karşılaştığımız bileşenler ve dinamikler çıkıyor.

Oyundaki temel görevimiz Danalor'u korumak ve düşmanlardan temizlemek için yola koyulan Targa Wrathbringer ve Kel Hawkbow'a yardım etmek. Bunu gerçekleştirebilmek için komutamıza verilen birlikleri, büyülü tılsımları ve yıkıcı güçlere sahip olan kuleleri akıllıca kullanmamız gerekiyor.

Kule savunma oyunlarının genelinde gördüğümüz gibi bu oyunda da bölümlere belirli bir can seviyesine sahip olarak başlıyoruz ve etkisiz hale getiremediğimiz her düşman bu canların gitmesine sebep oluyor.

50'den fazla düşman tipine sahip olan oyunun epey zengin bir deneyim yaşattığını ve asla monoton bir hale gelmediğini de belirtmemiz gerekiyor. Özel güçlerle, askeri birimlerle ve kulelerle desteklenen saldırı çeşitleri, oyunculara kendi stratejilerini diledikleri gibi kurabilme imkanı veriyor.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Incursion The Thing, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri sürükleyici bir RPG ve kule savunma oyunu arayanların kaçırmaması gereken bir oyun.

Emircan Erdoğan

Incursion The Thing

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Incursion The Thing'te devasa ordular toplayıp epik düşmanlara karşı soluksuz bir savaşın içine giriyoruz.

Kule savunma oyunları kategorisinde yer alan Incursion The Thing, Android cihaz sahiplerine ilginç ve farklı bir oyun deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda sadece kule savunma oyunu dinamikleriyle değil, aynı zamanda rol yapma oyunu bileşenleriyle de karşılaşıyoruz. Merak uyandıran bir hikaye akışına sahip olan Incursion The Thing, türü sevenlerin uzun süre boyunca ellerinden düşüremeyecekleri bir oyun niteliğinde.

Oyunda Danalor'u devasa düşman ordularından temizlemek üzere işe koyulan Targa Wrathbringer ve Kel Hawkbow'un yardımına koşuyoruz. Güçlü büyüler ve tılsımlar toplayıp, büyük ordular kurarak giriştiğimizi bu mücadeleyi başarıyla noktalandırmaya çalışıyoruz. Oyunda birçok bölüm mevcut ve bazı kilit bölümleri bitirmeden yenileri açılmıyor.

Incursion The Thing'te bölüme on adet canla başlıyoruz ve karşımıza çok sayıda düşman çıkıyor. Klasik kule savunma oyunlarında olduğu gibi etkisiz hale getiremediğimiz her düşman ne yazık ki bizi yenilgiye taşıyor. Dolayısıyla sahip olduğumuz kuleleri ve diğer büyü güçlerini çok iyi bir şekilde kullanmalıyız. Zengin içeriğiyle beğenimizi kazanan Incursion The Thing, herkes tarafından beğeni kazanabilecek türden bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Say the Same Thing

    Say the Same Thing, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla birlikte ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sosyal bir kelime oyunudur.
  • It's A Space Thing

    It's A Space Thing, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Ring Thing

    Hızla dönen renkli halkalara top atarak hedefi vurmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • The Gate

    The Gate mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji/kart oyunudur
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.