Infectonator Hot Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME

Infectonator Hot Chase eğlenceli bir zombi oyunudur

Infectonator Hot Chase oyunculara basit; fakat bir o kadar da eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan tarayıcı tabanlı bir zombi oyunu

İnternet tarayıcınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Infectonator Hot Chase'de klasik bir zombi hikayesinin dışarısına çıkıyoruz. Karşımıza çıkan hemen hemen her zombi oyununda zombilerle savaşarak onları yok etmeye ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Infectonator Hot Chase'de ise işler tersine dönüyor ve bize bir zombi olma imkanı veriliyor. Oyundaki temel amacımız sokaklara çıkarak insanları ısırarak zombiye dönüştürme ve zombi ordumuza dahil etme.

Infectonator Hot Chase'de oyuna tek bir zombiyle başlıyoruz. İnsanları ısırdıkça zombiye dönüşüyorlar ve bizimle birlikte koşmaya başlıyorlar. Canımız ve hızımız biz koştukça azalıyor. Bu nedenle sürekli yeni insanları zombiye dönüştürmemiz gerekiyor. Biz koşarken arkamızdan arabalar yaklaşıp bizi ezebiliyor veya önümüze çıkan engellere çarpabiliyoruz. Bu nedenle dikkatli bir şekilde koşmamız gerekmekte. Oyun sonlandığında kazandığımız altınları zombilerimizi geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Infectonator Hot Chase tek tıklamayla oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda farenin sol tuşuyla tıkladığınızda zombiler yukarı çıkıyor. Sol tuşu bıraktığınızda ise zombiler aşağı iniyorlar. Zombileri insanların hizasına getirerek onları ısırıyoruz.

Infectonator Hot Chase renkli 8 bit grafiklerle ve retro havaya uyumlu müziklerle donatılmış basit ve eğlenceli bir oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Infectonator Hot Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Infectonator Hot Chase eğlenceli bir yapıa sahip olan bir mobil zombi oyunudur

Infectonator Hot Chase oyunculara boş vakitlerini oldukça eğlenceli bir şekilde değerlendirme imkanı veren bir mobil zombi oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Infectonator Hot Chase'de alışılagelmiş zombi oyunlarından oldukça farklı bir yapı bizi bekliyor. Klasik zombi oyunlarında genel olarak dünya zombiler tarafından kuşatılır ve biz zombileri yok etmeye uğraşan bir kahramnı yöneterek zombilerin arasına dalarız. Infectonator Hot Chase'de ise işler tersine dönüyor. Artık zombilerin intikam mücadelesine tanık oluyoruz. Oyunda bir zombiyi yöneterek yoldaki insanları zombiye dönüştürmeye çalışıyoruz.

Infectonator Hot Chase'de zombimiz yolda sürekli koşarken onun insanları yemesini ve zombiye dönüştürmesini sağlıyoruz. Her ısırdığımız insan zombi ordumuza dahil oluyor ve böylece daha çok insanı aynı anda zombiye dönüştürebiliyoruz. Zombilerimiz koştukça canları azalıyor ve hızları düşüyor. Bu nedenle sürekli insan ısırmamız gerekiyor. İnsanları zombiye dönüştürdükçe hızımız da artıyor. Zombi ordumuzla ilerlerken arkamızdan gelen arabalara ve önümüze çıkan engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Görevleri tammaladıkça zombilerimizi geliştirebiliyoruz ve daha güçlü hale gelebiliyoruz.

8 bit retro tarzda grafiklerle ve müziklerle süslenmiş Infectonator Hot Chase tek dokunuşla oynayabileceğiniz sevimli bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Infectonator Hot Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
18.7 MB DOSYA BOYUTU

Infectonator Hot Chase eğlenceli bir mobil zombi oyunudur

Infectonator Hot Chase alışılmıştan bir hayli farklı bir yapıya sahip olan bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Infectonator Hot Chase'de bizi alternatif bir zombi hikayesi bekliyor. Normalde zombi oyunlarında elimize silah alırız ve toplu zombi kıyımları yaparız. Fakat bu oyunda zombileri avlamak yerine zombilerin yerine geçiyoruz ve bir zombi olmanın ne kadar eğlenceli bir şey olduğunu tecrübe ediyoruz. Oyundaki temel amacımız ise yoldaki insanları yakalayarak zombiye dönüştürmek ve zombi ordumuza dahil etmek.

Infectonator Hot Chase bir sonsuz koşu oyunu ile Flappy Bird'ün karışımı olarak tanımlanabilir. Oyuna tek bir zombi ile başlıyoruz ve yolda koşarken insanları yakalamaya çalışıyoruz. Isırdığımız insanlar zombiye dönüşüyor ve ordumuza katılıyor. İnsanları ısırdıkça ordumuz gelişiyor. Fakat canımız sürekli azaldığı için zombimiz giderek zayıflıyor ve yavaşlıyor. Isırdığımız insanlar canımızı tazeliyor ve düşen hızımızı artırıyor. Oyunda bir yandan insanları ısırmaya çalışırken diğer yandan arkamızdan gelen arabalardan ve önümüzdeki engellerden kaçmaya çalışıyoruz. Zombilerimizi yolda ekrana dokunarak kontrol ediyoruz.

Infectonator Hot Chase eğer 8 bit grafiklere ve müziklere sahip retro tarzdaki oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Chase

    Grand Chase alışılagelmişten farklı bir oyun yapısına sahip olan bir MMORPG'dir
  • PAKO - Car Chase Simulator

    PAKO - Car Chase Simulator heyecan dolu bir polis kovalamaca oyunudur
  • Paper Chase 2: The Darkening

    Hepimizin ilk çizdiği resim karakterlerinden olan çöp adamların bilgisayar oyunu versiyonlarından birisi daha. Çöp adamların savaşında yerinizi alın. Ücretsiz ve küçük bir oyun olan Paper Chase ile oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Hot Corners v2.2.1.1

    Masaüstünüzün köşelerine görev atamak istiyorsanız Hot Corners ile yapabiliceksiniz.
  • Hot Jingle Player

    Hot Jingle Player, radyo istasyonları ve DJ'ler tarafından kullanılabilecek ideal bir ses oynatıcıdır.
  • Need For Speed: Hot Pursuit

    Need For Speed Hot Pursuit yarış oyunları arasında vazgeçilmez bir yere sahip bir oyundur
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered

    Need for Speed Hot Pursuit Remastered PC Steam'de! Çılgın araba yarışı oyununda polislerden kaçıyor veya suçluları yakalıyorsunuz.
  • Hot Corners 2.4

    Hot Corners sizlere mouseunuzu ekranınızın belirlediğiniz bir köşesine sürükleyerek ekran koruyucunuzu aktif veya pasif hale getirmenize yardımcı olan bir program.