Infinity Loop: HEX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Infinity Loop: HEX, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve altıgen şeklinde bir platformda kapalı geometrik şekiller oluşturacağınız bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Infinity Loop: HEX mobil oyunu geometrik şekillerle arası iyi olan oyuncuların oynamaktan keyif alacağı sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Rahatlatıcı bir oyun olarak lanse edilen Infinity Loop: HEX mobil oyunu, Infinity Loop sersinin ikinci oyunu olarak mobil oyun dünyasına sunuldu. Serinin ilk oyununun 30 milyon indirme sayısı yakalamasının ardından ikinci bir oyun geldi.

Mantık olarak ilk oyuna bağlı kalınırken Infinity Loop: HEX oyununda yine dağınık halde olan çizgileri döndürerek kapalı bir şekil oluşturmaya çalışacaksınız. Altıgen şeklinde bir oyun tahtası üzerinde çözmeye çalışacağınız bulmacalarda süre limiti ya da hamle sayısı kısıtlaması olmaması oyuncular için oldukça rahatlatıcı olacaktır. İşin içinden çıkamadığınızda Youtube platformunda paylaşılan çözüm videolarından da yararlanıp takıldığınız yerden çıkabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Infinity Loop: HEX mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Infinity Loop: HEX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
84.9 MB DOSYA BOYUTU

Infinity Loop: HEX, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen ve kapalı geometrik şekiller oluşturmaya çalışacağınız bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Infinity Loop: HEX mobil oyunu, dağınık çizgilerden kapalı bir geometrik şekil oluşturma çabası içine gireceğiniz enteresan bir mobil bulmaca oyunudur.

Infinity Loop: HEX mobil oyunu Infinity Loop oyununun 30 milyon kez indirilerek beğeni toplaması üzerine yeni bölümlerle piyasaya sürülen oyunun ikinci versiyonudur. Infinity Loop: HEX mobil oyununda mantık olarak serinin ilk oyununa bağlı kalınmış. Oyuncular yine dağınık halde dizilmiş çizgi şekilleri döndürüp uç uca birleştirerek kapalı bir geometrik şekil oluşturmaya çalışacak.

Infinity Loop: HEX mobil oyununda altıgen şeklinde bir oyun tahtasında son derece ilginç geometrik şekiller ortaya çıkaracaksınız. Zaman zaman tıkandığınız noktalar olabilir. Bu noktada ise Youtube platformuna yüklenen çözüm videolarından ipucu alabilirsiniz. Oyunun müzikleriyle, limitsiz süre ve sonsuz hamle sayısıyla oldukça rahatlatıcı bir bulmaca oyunu olan Infinity Loop: HEX mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Loop Dots

    Loop Dots, renkli noktalara bağlamaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.
  • Infinity Merge

    Infinity Merge, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur.
  • Eliss Infinity

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Hex Defender

    Hex Defender, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Orbit Loop

    Orbit Loop, reflekslerinizi sınayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
  • Speed Loop

    Speed Loop, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir o kadar zor beceri oyunu.
  • Loop Drive

    Loop Drive'da tehlikeli yollarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • Loop Lupy

    Loop Lupy, sevimli bir tavşanı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.