InFrame Foto

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

InFrame Foto ile fotoğraflarınıza stil kazandırabilirsiniz

InFrame Foto kullanıcılara fotoğraf filtreleme ve fotoğraflara çerçeve ekleme konusunda yardımcı olan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan InFrame Foto sayesinde kameranız ile çektiğiniz fotoğraflara çok daha şık ve çok daha hoş bir görünüm kazandırabilmektesiniz. Uygulama bu iş için çok sayıda fotoğraf filtresini bir arada sunuyor. Bu filtreler sayesinde fotoğraflarınıza nostaljik görünümler kazandırabileceğiniz gibi fotoğraflarınızı renk derinliği açısından zenginleştirebiliyorsunuz.

InFrame Foto'nun en güzel özelliği fotoğraflarınız için çok sayıda fotoğraf çerçevesi seçeneği sunması. Uygulama içerisinde yer alan çerçevler ile hazırlayacağınız fotoğraflar fotoğraf filtreleri ile birleşince ortaya güzel sonuçlar çıkmakta. InFrame Foto'da yer alan fotoğraf çerçevelerini kişiselleştirebilmenize de imkan tanınmış. Dilerseniz standart kare fotoğraf çerçeveleri kullanabilir, dilerseniz çerçevelerin kenarlarını yuvarlatabilirsiniz.

InFrame Foto çerçeve içerisine yerleştireceğiniz fotoğrafları yakınlaştırmanıza da imkan tanımakta. InFrame Foto ile fotoğraflarınızın kontrast ve parlaklık gibi temel renk ayarlarını değiştirmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Foto Editor

    Foto Editor uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz alternatif bir fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Moodshot - Foto Editor Effects

    iOS kullanıcılarına özel olarak geliştirilen Moodshot Foto Editor Effects, profesyonel düzeyde filtreleme ve düzenleme yapabiliyor.
  • LG Cep Foto

    LG Cep Foto, fotoğraflarınızı iPhone ve iPad'inizden düzenlemenizi, paylaşmanızı ve yazdırmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Foto Collage

    Foto Collage çok sayıda kişiselleştirme seçeneği sunan, kapsamlı ve kolay kullanılır özellikleriyle dikkat çeken bir kolaj uygulamasıdır.
  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.