ING Kurumsal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

ING Kurumsal, ING Bank müşterisi olan tüm şirketlerin bankacılık işlemlerini her yerden, hızlı bir şekilde yapmalarına izin vermektedir.

ING Kurumsal, ING Bank müşterisi olan şirketlerin bankacılık işlemlerini her yerden rahatlıkla yapabilmelerini sağlamaktadır. Şirketinize ait ödeme ve transferlerinizi anında gerçekleştirebilir, işlem onaylarınızı anında verebilir, çeklerinizin fotoğrafını çekerek portföyünüze dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. ING Kurumsal, firmaların hayatını kolaylaştıran bir bankacılık uygulaması. Hesap hareketlerini takip etme, Havale ve EFT işlemleri, ING kredi / banka kartı borç ödeme, fatura ödeme gibi rutin banka işlemlerinin yanı sıra kullanıcılarınıza yetkileri çerçevesinde işlem yapmalarını sağlayabilir, onay bekleyen işlemlerinizi kendiniz veya yetki verdiğiniz bir kullanıcı tarafından onaylanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca işlemleriniz onayladığında bildirim alırsınız. Döviz kurlarını da takip edebileceğiniz uygulama hem akıllı telefon hem de tabletlerle uyumlu.

Erkan Calp

ING Kurumsal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

ING Kurumsal, ING Bank müşterisi olan firmalara büyük kolaylık sağlayan bankacılık uygulamasıdır.

ING Bank’ı tercih eden bir şirketseniz tüm bankacılık işlemlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmeniz için artık ING Kurumsal uygulaması var. ING Kurumsal uygulaması ile şirketinizin ödeme ve transfer işlemlerini gerçekleştirebilir ve takip edebilirsiniz. Üstelik Türkiye’de ilk defa uygulanan bir sistem olan çeklerin fotoğrafını çekerek uygulama içerisinde saklama bu uygulamada.

Hem iPhone hem de iPad’inizden kullanabileceğiniz ING Kurumsal uygulaması ile internet bağlantınızın olduğu her yerden hesap bilgilerinize erişebilir, para transfer ve ödemelerinizi yapabilirsiniz. Kullanıcılara yetki verebilir, yetki seviyelerine göre işlem yapmalarını sağlayabilirsiniz. Onay bekleyen işlemlerinizi ister kendiniz, isterseniz de yetki verdiğiniz kişinin onaylamasını sağlayabilirsiniz. Onaylanan işlemlerden anında haberdar olmanız için bildirim özelliği de bulunmaktadır.

ING Kurumsal ile yapabileceğiniz işlemler arasında Hesaplar, Havale ve EFT, Kartlar, Onay ve Çek İşlemleri bulunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ING Mobil

    ING Mobil, içinde birçok yararlı aracı bulunduran ING Bank'ın resmi Android uygulamasıdır.
  • ING Emeklilik

    ING Emeklilik uygulaması ile poliçe ve bireysel emeklilik sözleşmelerine hızlıca erişebilir, ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Şekerbank

    Şekerbank, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere yönelik hazırlanmış bankacılık uygulamasıdır.
  • Kuveyt Türk Mobil

    Kuveyt Turk Mobil, Kuveyt Türk'ün bireysel ve kurumsal müşterilerinin kullanabileceğini resmi bankacılık uygulamasıdır.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Bi'Usta Kurumsal

    Bi'Usta Kurumsal uygulamasıyla, tadilat işleri için ilan veren müşterilere ulaşarak fiyat teklifi sunabilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması