İngilizce Türkçe Hikayeler

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,021 TOPLAM İNDİRME

İngilizce Türkçe Hikayeler, Android cihazınız üzerinde İngilizce ve Türkçe hikayeler okumanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.

İngilizce Türkçe Hikayeler, İngilizcesini geliştirmek için kullanabileceğiniz Android hikaye uygulamalarından bir tanesidir. Dilediğiniz zaman Android telefon ve tabletleriniz üzerinde Türkçe - İngilizce hikaye okumanızı sağlayan uygulama içerisinde hikayeler güvenilir kaynaklarlardan alınarak eklenmiştir.

Uygulama içerisinde bulunan hikayeler kısa, orta ve uzun olarak ayırlmıştır. Tüm hikayalerin hem İngilizcesi hem de Türkçe'si bulunuyor. Bu sayede İngilizcesi'ni okuduğunuz hikayelerde anlamadığınız bölümleri, Türkçesi'ni okuyarak tamamlayabilirsiniz. Yada kendinizi test ederek ne kadar anladığınızı ölçebilirsiniz.

Uygulamanın güzel yanlarından bir tanesi ise kullanıcıların kendi paylaşılmasını istediği hikayeleri üreticiye göndererek uygulamaya ekletebilmesidir. Bu sayede farklı bir yerde okuduğunuz hikayenin uygulamaya eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Kısa, orta ve uzun başlıkları altıda bulunan hikayelerden birini seçerek ufak aralarınızda ve yatmadan önce okuyarak hem İngilizce pratik yapabilir hem de stres atabilirsiniz.

İngilizce biliyorsanız fakat yeterli olmadığını düşünüyorsanız, bu uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek geliştirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • İngilizce Türkçe Sözlük

    İngilizce Türkçe Sözlük, adından anlaşılacağı gibi Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz İngilizce Türkçe sözlük uygulamasıdır.
  • İngilizce-Türkçe Sözlük ve Çevirmen

    İngilizce Türkçe Sözlük & Çevirmen uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • Hızlı Sözlük

    Hızlı Sözlük, sesle komut alan bir İngilizce - Türkçe ve Türkçe İngilizce sözlük uygulamasıdır.
  • Suppread

    İngilizce'yi hikayeler okuyarak ve anında çeviri yaparak daha etkili bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • İngilizce Sözlük

    İngilizce Sözlük uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden İngilizce kelimelerin Türkçe karşılıklarını öğrenebilirsiniz.
  • Çevrimdışı Sözlük

    İngilizce kelimeleri veya Türkçe kelimelerin İngilizce karşılıklarını kelimelerin üstüne dokunarak telefonunuzun text-to-speech motoru vasıtasıyla sesli olarak dinleyebileceğiniz bir uygulamadır.
  • Bilgi Sözlük

    Bilgi Sözlük uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarını öğrenebilirsiniz.