Injustice: Gods Among Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,067 TOPLAM İNDİRME

Injustice: Gods Among Us kartlarınızı kullarak süper kahramanları kıyasıya dövüştürdüğünüz bir Android oyunudur

Injustice: Gods Among Us konsolların ardından bilgisayar için yeni çıkış yapan ve bu türün en başarılı oyunlarından olan dövüş oyununun Android versiyonudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Injustice: Gods Among Us Android versiyonu oyunun konsol ve bilgisayar versiyonundaki grafikleri hemen hemen aynı kalitede sunmaktadır. Injustice: Gods Among Us'ta Batman, Joker, Superman, Cat Woman gibi ünlü DC Comics karakterlerinin kartlarını topluyoruz ve kendimize ait süper kahgraman takımını oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz 3'lü süper kahraman takımları ile farklı süper güç ve özel yetenek kombinasyonları yaratıyoruz ve rakiplerimize meydan okuyoruz.

Injustice: Gods Among Us'ta dövüşleri kazandıkça seviye atlayabilmekteyiz. Bu sayede özel yeteneklerimizi ve gücümüzü arttırarak daha güçlü rakiplerle karşılaşabiliyoruz. Seviye atlama sistemiyle sürekli dövüş stilimizi geliştirerek oyunu uzun süre heyecanlı kılabiliriz.

Injustice: Gods Among Us'ta dövüşler sırasında kritik anlarda dokunmatik kontroller aracılığıyla dövüşe müdahale etmemiz gerekmekte. Parmağımızı ekranda sürükleyerek ya da dokunarak kombolar yaratabilir, oyunun konsol ve pc versiyonlarında yer alan süper güçlerin aynılarını dövüşlerde uygulayabiliriz.

Eğer DC Comics kahramanları ve Injustice: Gods Among Us hoşunuza gidiyorsa oyunun mobil versiyonunu denemenizde fayda var.

Can Erdil Şentürk

Injustice: Gods Among Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,726 TOPLAM İNDİRME
555 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici bir dövüş oyunu arıyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Injustice: Gods Among Us iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli dövüş oyunlarından bir tanesi. Diğer konsollarda da çıkan ve kısa sürede oyuncuların çok sevdikleri oyunun en dikkat çeken yönü ise içerisinde çok sevdiğimiz süper kahramanların pek çoğunu barındırması.

Bu kahramanlar arasında yer alan isimlerden kısaca bahsetmek gerekirse Batman, Green Arrow, Cyborg, Harley Quinn, Nightwing, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Lantern ve pek çok diğer DC Comics kahramanını örnek gösterebiliriz. Ayrıca her bir karakterin alternatif tiplerinin de bulunması oyunu çok daha renkli hale getiriyor.

Tabii ki içeriğinin yanında oyunun grafiklerine de değinmemiz lazım. Akıllı telefonunuzun tüm nimetlerinden faydalanan oyun tam bir 3D deneyimi sunuyor. Hem karakterler hem de mekan tasarımları özenle tamamlanmış ve büyük bir uyum içerisinde görsel bir şölen sunuyor.

Oyunu oynadıkça edindiğiniz deneyimler ile karakterlerinizi geliştirebilir ve daha da güçlü hale getirebilirsiniz. Dokunmatik ekranda bir dövüş oyununun zor olduğunu düşünüyorsanız Injustice: Gods Among Us'ın kontrolleri de hoşunuza gidecektir ve hiç bir zorluk olmadığını görmenize vesile olacaktır.

Yeni oyunlar arayışındaysanız kesinlikle es geçmemenizi ve eğlenceli dakikalar geçirmeye hazır olmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Among Us APK

    Among Us Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilen çok oyunculu oyun. Among Us APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Dead Among Us

    Dead Among Us mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • The Wolf Among Us

    The Wolf Among Us türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir mobil macera oyunudur
  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Ostrich Among Us

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Gods of Rome

    Gods of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Super Sus APK

    Super Sus APK, arkadaşlarınızla birlikte eğlenerek oynayabileceğiniz çevrimiçi oyunlar arasında yerini alıyor. Oyuncularla grup oluşturun, rollerinizi üstlenin ve impostorlara karşı mücadele verin!
  • Gods and Glory

    Gods and Glory, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür savaş oyunudur.