Inochi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Robot hayvanlar dövüşüyor.

Inochi, ilginç tasarımlı robotların arenalarda karşı karşıya geldiği aksiyon yüklü farklı bir yapım. Android telefonunuzda robot dövüş oyunlarına yer veriyorsanız, hayvanları robot formunda karşımıza çıkaran ve farklı türlerini harmanlayan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz.

Mobil platformda ücretsiz - ücretli indirilip oynanabilen birçok robot dövüş, savaş oyunu mevcut ancak Inochi çok farklı oynanış sunuyor. Oyundaki karakterler bir hayli ilginç ve dövüş oyunu olmasına karşın bir hikaye üzerine kurulmuş. Robot hayvanların yaşam sürdüğü AniMech adında bir dünyada geçiyor oyun. Görevimiz; AniMech’e saldırıda bulunan kötü kralı durdurmak. Seçebildiğimiz robot hayvanlar Goril, Timsah, Tavuk, Tavşan, Panda ve Kaplan. Hepsinin özel hareketi ve yetenekleri var ve parçalarını yenileyebiliyor, yükseltebiliyoruz.

Grafiklerin oldukça kaliteli olduğu robot dövüş oyununda kontrol tamamıyla bize değil. Robot hayvanlar bulmacaları çözmedikçe harekete geçmiyorlar. Bulmacaların çıkması oyunun temposunu biraz düşürse de hem saldırı hem de savunma anında robotların sergiledikleri hareketlerin etkileyici olması durumu kurtarıyor. Dövüş esnasında robotumuzun parçalarını da ayarlayabiliyor, güçlendirebiliyoruz.

Erkan Calp

Inochi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Robot hayvanların dövüştüğü ilginç bir oyun.

Inochi, iOS platformunda üç boyutlu sıra tabanlı oynanış sunan robot dövüş oyunu olarak yerini alıyor. Robot hayvanları bir araya getiren oyunda AniMech evreninde geçiyor. Kötü kralın saldırısı altında olan gezegenlerini kurtarmak için mücadele veren robot hayvanlara yardımcı oluyoruz. Grafikler efsane, karakterler ilginç, oynanış farklı… Robot dövüş oyunlarını seviyorsanız, kesinlikle indirip oynamalısınız.

iPhone ve iPad’de oynanabilen robot dövüş oyununda hayvanlar robot biçiminde karşımıza çıkıyor. Goril, tavuk, tavşan, timsah, panda, kaplan seçilebilir karakterler arasında. Hepsinin özel bir hareketi var ve ayrı yeteneğe sahipler. Sadece robot hayvanların yaşadığı AniMech adlı bir dünyada geçiyor oyunumuz. Kötü kralı durdurup AniMech kahramanlarını özgürlüklerine kavuşturmak bize düşüyor.

Parçaları yenilenebilir ve yükseltilebilir olan robot hayvanlar oldukça farklı bir şekilde dövüşüyor. Saldırıp savunmaya çekiliyorsunuz. Yani; başta da dediğim gibi sıra tabanlı oynanış hakim. Yalnız robotunuzu hareket ettirmek için tuşlara dokunmak yerine bulmacaları çözüyorsunuz. Bulmacayı ne kadar iyi çözerseniz karakteriniz o kadar etkili saldırıyor veya kendini o kadar iyi savunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CATS APK

    CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.
  • Gerçek Çelik APK

    Gerçek Çelik APK, robot dövüşleri üzerine Real Steel filminin resmi mobil oyunu. Dünya robot boks şampiyonu oyunu oynaması ücretsiz.
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.
  • Transformers APK

    Transformers APK Android oyunu robot dövüşü üzerine kurulu. Transformers mobile oyununda da Autobot'lar ve Decepticon'ların savaşı sürüyor.
  • Mayhem Combat

    Dövüş oyunları hayranıysanız Mayhem Combat'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.