Insta Big Profile Photo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21,035 TOPLAM İNDİRME

Insta Big Profile Photo, Android için Instagram profil resmi indirme, profil fotoğrafı büyütme uygulaması.

Insta Big Profile Photo, Instagram profil resmi büyütme ve profil fotoğrafı indirme uygulaması olarak öne çıkıyor. Sadece Android platformunda indirilebilir olan uygulamayla dilediğiniz bir kişinin (hesabı kilitli olsa dahi) profil fotoğrafını dilediğinizce büyütüp telefonunuza kaydedebiliyorsunuz. En iyi stalk aracı diyebilirim.

Instagram’da profil resimleri bildiğiniz üzere hem mobil hem de masaüstünde belli bir boyutta görülüyor. Diğer sosyal ağlarda profil fotoğrafını dokunduğunuz vakit fotoğrafın orijinal boyutunu görebilmenize rağmen Instagram bunu sunmadığından kişinin yüzünü net bir şekilde göremiyorsunuz. Bu noktada yardımcı olan uygulamalardan biri Insta Big Profile Photo.

Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamayla Instagram profil fotoğrafı büyütmek ve indirmek oldukça basit. Tek yapmanız gereken profil fotoğrafını büyük görmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını kutucuğa girip ardından fotoğrafı göster butonuna dokunmak. Fotoğrafın büyütülmüş hali anında karşınızda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Insta Download

    Insta Download mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Instagram resim ve video indirme uygulamasıdır
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Locker For Photo

    Locker For Photo, Android cihazınızda bulunan fotoğraflardan istediklerinhizi seçerek şifre ile kilitleyebileceğiniz ücretsiz bir güvenlik aracı.
  • Photo Measures

    Farklı alanların fotoğrafını çekerek en, boy, yükseklik gibi oranları fotoğraf üzerine ekleyebilirsiniz.
  • Contact Photo

    WhatsApp kişilerinizin profil fotoğrafını, rehberdeki kişi resimleri olarak ayarlayabilirsiniz.
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.
  • Insta Effects

    Insta Effects, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunan resimlere hızlı ve kolayca birbirinden güzel efektler eklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Insta Grid Maker

    Insta Grid Maker uygulaması Android cihazlarınız üzerinden Instagram’da profil sayfalarınıza büyük fotoğraflar ekleyebilmenizi sağlıyor.