Insta Effects

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
362 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

Insta Effects, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunan resimlere hızlı ve kolayca birbirinden güzel efektler eklemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Insta Effects, fotoğraflarınıza yeni bir görünüm kazandırabileceğiniz efektler eklemnize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

Uygulama ile birlikte galerinizdeki veya yeni çekeceğiniz fotoğraflardan birini seçerek hızlı ve kolayca birbirinden güzel 40 farklı efektten birini ekleyebilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi ve düzenlemeyi seven kullanıcılar tarafından beğenilen uygulamanın kullanımı oldukça basit. Sade bir arayüz ile fotoğraflarınıza bir kaç saniye gibi kısa sürede etkileyici efektler ekleyebilirsiniz.

Efekt ekleyerek değişiklik yaptığınız fotoğrafları galerinize kaydedebilir ve sonrasında arkadaşlarınız ile sosyal ağlar üzerinde paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz basit fakat etkili Insta Effect uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Insta Video Foto İndir

    Insta Video Foto İndir, adından da anlayacağınız üzere Instagram üzerinde beğendiğiniz fotoğraf ve videoları kolayca indirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • No Crop Insta Collage

    No Crop Insta Collage sayesinde fotoğraflarımızı kırpmadan yeniden boyutlandırıp paylaşabiliyoruz.
  • Insta Grid Maker

    Insta Grid Maker uygulaması Android cihazlarınız üzerinden Instagram’da profil sayfalarınıza büyük fotoğraflar ekleyebilmenizi sağlıyor.
  • Insta Square Size

    Insta Square Size, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğrafları hiç kırpmadan ya da küçültmeden paylaşabilmenizi sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • 100+ Photo Effects

    100+ Photo Effects fotoğraflarınıza çeşitli efektler eklemek için kullanabileceğiniz sade ve kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Butterfly - Insta Highlight Cover

    Instagram profilleriniz daha renkli gözüksün
  • Color Effects

    Color Effects uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraflarınızı renk filtreleriyle güzelleştirebilirsiniz.