Instagram için Takipçiler+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17,390 TOPLAM İNDİRME

Instagram'daki takipçileriniz hakkında detayları öğrenebileceğiniz ve istatistikleri görebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Instagram için Takipçiler+ uygulaması, Instagram’da sizi takip etmeyen kullanıcıları öğrenmeniz için geliştirilmiş bir Android uygulamasıdır.

Çektiğiniz fotoğrafları çeşitli efektlerle süsleyerek hesabınızda paylaşabildiğiniz popüler uygulama Instagram’da, takip ettiğiniz bir kullanıcının sizi takip edip etmediğini öğrenebileceğiniz bir fonksiyon bulunmuyor. Özellikle “takip edeni takip ederim” mantığıyla takipçi kazanmaya yönelik açılan hesaplar, siz onu takip ettikten bir süre sonra takibi bırakıyor. Bu tür girişimlerin önüne geçmek için, Instagram için Takipçiler+ uygulamasını kullanarak bu tarz kurnazlık yapan kişileri anında ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Uygulamanın modern ve kolay arayüzü sayesinde hiçbir zorluk yaşamadan, istediğiniz bilgileri elde edebilirsiniz. Instagram hesabınızla giriş yaptıktan sonra, alt kısımda bulunan menü size yardımcı olacaktır. Uygulamada; Kazanılan Takipçiler, Kaybedilen Takipçiler, Takip Etmediğim Takipçiler, Beni Takip Etmeyen Kullanıcılar gibi seçenekler sunuluyor. Takip etmediklerinizi ya da sizi takip etmeyenleri toplu bir şekilde takip edebiliyor ya da takipçilerinizden çıkarabiliyorsunuz. Ayrıca, uygulama ana sayfasındaki, kayan bantta da fotoğraf başına beğenme, şöhret değeri, beğeni değeri gibi istatistikleri görebiliyorsunuz.

Uygulama ücretsiz kullanabiliyorsunuz, ancak sunulan bazı özellikler ücretli olarak sunulmakta. Fotoğraflarınızı en çok beğenenler, en çok yorum yazanlar, hayalet takipçiler gibi özellikleri kullanabilmek için ücret ödemeniz gerekiyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Instories

    Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.
  • InstaLomo HD for Instagram

    Android akıllı telefon ve tabletler için üretilen bu Instagram uygulaması ile efektler vererek Instagram paylaşımı yapmak çok kolay.
  • Followers + For Instagram

    Followers + For Instagram, Instagram hesabınızdaki takipçileri yönetmek, kimlerin sizi takip edip kimlerin takip etmeyi bıraktığını görebilmek için kullanabileceğiniz etkileyici ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Padgram

    Android için hazırlanan Padgram uygulaması iyi bir Instagram alternatifi olarak ortaya çıkmış durumda.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Square InstaPic

    Square InstaPic uygulaması ile Android cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı Instagram için uygun kare boyutlara kırpma yapmaksızın getirebilirsiniz.
  • Photo Squarer

    Android cihazınızdaki fotoğrafların şekillerini kare yapmak ve Instagram'a yüklemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.