Instaport

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12,237 TOPLAM İNDİRME

Instaport ile Instagram profilinizdeki fotoğrafları ZIP formatında bilgisayarınıza indirerek yedekleyebilirsiniz. Servis özellikle Instagram hesabını kapatmak isteyenlerin tercihi.

Instagram'da hesabı olup fotoğraflarını aldıktan sonra kapatmak isteyenler veya fotoğraflarının yedeğini almak isteyenler için geliştirilmiş bir servis Instaport. Ücretsiz olan servise Instagram hesabınızla giriş yaptıktan sonra hesabınızda yer alan fotoğrafları ZIP formatında bilgisayaranıza indirebiliyorsunuz.

Instagram profilinizi kapatmak istediğinizde resimlerin yedeğini alma şansınız yok. Hesabınızı kapatırken tüm resimlerinizi ve bilgilerinizi silmek zorunda kalıyorsunuz. Facebook'un Instagram'ı satın almasıyla beraber hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcıların ilk adresi haline gelen Instaport, dilerseniz fotoğraflarınızı başka bir sosyal hesaba da taşıyabilir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WeTransfer

    WeTransfer, 2 GB büyüklüğüne kadarki dosyaları hızlıca paylaşmanızı sağlayan ücretsiz bir servis.
  • Multcloud

    Multcloud, tüm bulut dosya depolama servislerini tek bir yerden kontrol edebileceğiniz kullanışlı bir web servisidir.
  • Minus

    50 GB'a kadar yükseltilebilen ücretsiz depolama alanı sunan Minus ile istediğiniz medya dosyasını birkaç adımda paylaşabilirsiniz.
  • LargeDocument.com

    Müzik, video veya başka dosyalarınızı internetten paylaşmak için kullanabileceğiniz bir web uygulaması.
  • Firefox Send

    Firefox Send, uçtan uca şifreleme ile güvenli dosya gönderme yapabileceğiniz, Mozilla tarafından hazırlanan bir tür internet sitesidir.
  • Folders.io

    Web tarayıcınız üzerinden dosyalarınızı ya da belirttiğiniz bir klasörünüzü hızlı bir şekilde depolamak, paylaşmanız için hazırlanan dosya depolama servisidir.
  • Mybackupbox

    Bildiğiniz tüm dosya depolama servisleri arasında, ftp-sftp adreslerinden, Mysql üzerinden dilediğiniz her dosyayı istediğiniz servise aktarabilir ve yedekleyebilirsiniz.
  • Dropbox Automator

    Dropbox'ta bulunan klasörler için otomatik görevler atamanızı sağlayan bir web servisi.