Instories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.

Instories, Instagram hikaye kolaj yapma ve video düzenleme uygulaması. Instagram keşfette öne çıkmanıza yardımcı olacak video hikayeler ve gönderiler oluşturmanızı sağlayan Instories, Google’ın seçtiği 2020’nin en iyi Android uygulamaları arasında. Instagram’da takipçi ve beğeni sayılarınızı artırmak için etkili bir uygulama arıyorsanız, Instories’i denemelisiniz. Instories Google Play’den ücretsiz indirilebilir, yukarıdaki Instories İndir butonuna dokunarak APK’ya ihtiyaç duymadan güvenli bir şekilde telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Instories İndir

Instories, Instagram hesabınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bir gönderi ve hikaye oluşturucu. Instagram ızgara (grid) düzeni için bu uygulamayı yükleyin ve trendlere girecek video hikayeler ve gönderiler oluşturun.

Instagram hesabınızın popüler olmasını veya ticari olarak başarılı olmasını mı istiyorsunuz? Hesabınızdaki her IG hikayesi ve gönderinin harika görünmesi gerekir. Bunu nasıl başarabilirsiniz? Instagram hikaye kolaj yapma uygulaması Instories’in hikaye şablonları ve temalarını kullanarak. Bu hikaye düzenleme uygulaması Instagram temaları ve resim kolajlarından oluşan bir koleksiyon sunmakla kalmaz; şık ve karmaşık yazı tipleri, heyecan verici animasyonlar, harika video efektleri, müzik vb. ile tamamen profesyonel görünecek videolar oluşturmanıza yardımcı olacak.

Müzikli Instories video kolaj oluşturucuyu seçmeniz için nedenler;

  • Instagram hikayeleri ve gönderileri için geniş kolay şablonları koleksiyonu: Her zevke ve ihtiyaca uygun bir hikaye şablonu var; iş, mozaik, neon, minimalizm ve daha fazlası… Hesabınıza mükemmel bir şekilde uyacak Instagram düzenini kolayca bulacaksınız.
  • Hikaye videoları ve gönderileri için şablonlar: Bu Instagram düzenleme uygulamasındaki tüm düzenleri hem hikayeler için dikey formatta hem de normal gönderiler için kare formatında kullanabilirsiniz. Dilerseniz hesabınızdaki tüm gönderiler için tek tema uygulayabilirsiniz.
  • Fotoğraf ve video desteği: Bu Instagram için düzen uygulaması ile hikayelere oluşturabilir ve herhangi bir formatta takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.
  • Çok çeşitli görsel efektler: Yazı tiplerini değiştirin, animasyonlar ve başka göz alıcı efektleri tek bir dokunuşla ekleyin.
  • Müzik desteği: Videeolarınızı daha da eğlenceli hale getirmek için Instories koleksiyonundan en sevdiğiniz müzikleri ekleyin. Her takipçi, ruh hali ve durum için popüler parçalar vardır. Telefonunuzdaki müzik koleksiyonunuzdan da yararlanabilirsiniz. Instagram hikayelerinize özel bir müzik ekleyin.
  • Kullanım kolaylığı: Instories, karmaşık düzenleme uygulamalarının nasıl çalıştığını öğrenmek için zaman kaybetmek istemeyenler için mükemmel bir Instagram göndeeri oluşturucudur. Instagram Layout uygulamasından daha kolay kullanımlıdır. Instories ile gönderi oluşturma, düzenleme ve kaydetme basit ve sezgiseldir. Çaba sarfetmeden ilgi çekici hikayeler oluşturabilirsiniz.
  • Basit ve hızlı dışa aktarma: Bu Instagram gönderi oluşturucu ile içeriği oluşturduktan sonra Instagram üzerinden veya başka bir uygulama üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Tüm hikayeleri ve gönderileri telefonunuza da kolayca indirebilirsiniz.
  • Kayıt yok: Instories’i kullanmak için ek bir hesap oluşturmanıza gerek yoktur. Instagram için bu kolaj yapma uygulamasını indirin, bir şablon seçin ve video veya gönderi oluşturmaya başlayın.
Erkan Calp

Instories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
245.9 MB DOSYA BOYUTU

Instories, Instagram takipçi ve beğeni artırmanıza yardımcı IG düzenleyici. Instories App Store'da!

Instories, Instagram’da takipçi sayısı ve beğenilerinizi artırmanıza yardımcı olacak gönderi ve hikaye oluşturucudur. Instagram düzeni için bu uygulamayı yükleyin ve trendlere girecek video hikayeler ve gönderiler oluşturun. Instories App Store’da da ücretsiz indirilebilir!

Instories iOS İndir

Kişisel veya kurumsal Instagram hesabınızın popülerliğini artırmak mı istiyorsunuz? IG hikayeler ve gönderilerinizin harika görünmesini sağlamak için Instories uygulamasının hikaye şablonları ve temalarını kullanın. Instories, yalnızca Instagram için temalar ve kolajlardan oluşan bir koleksiyon sunmaz; aynı zamanda güzel görünen yazı tipleri, animasyonlar, harika video efektleri, müzik ile profesyonel görünen videolar oluşturmanıza yardımcı olur.

  • Yüksek kaliteli dışa aktarma: Görseller ve videolar yalnızca yüksek çözünürlükte gelir ve en sevdiğiniz sosyal platformlara aktarılmaya hazırdır.
  • Tasarım becerisi gerekmez: İçeriğinizi beş dakikada kolayca oluşturabilirsiniz.
  • Özelleştirmesi kolay: 150’den fazla premium şablon, 20’den fazla yazı tipi hizmetinizde.
  • Hesap gerekmez: Her şey bu kadar kolay, uygulamayı indirin ve görsel hikayenizi anlatın.
  • Karmaşık yazılım gerekmez: Sadece akıllı telefonunuza ihtiyacınız var; başka hiçbir şeye değil.

Güzelliği Yaratın

Uygulama son derece kullanıcı dostu ve basittir. Hikayenizi düzenlemek için olanlardan başka ekstra ayar, hesap veya ek kurulum gerekmez. Şablonunuzu seçin ve sosyal medyanıza daha fazla sevgi katın.

Fırsatlar Sonsuz

Kolayca çeşitli kolajlar, geçişli renk kombinasyonları ve şaşırtıcı kenarlıklar oluşturabilirsiniz. Izgara çizgisi ve fotoğraf blok ayarları, kenar boşlukları, arka planı ve odaklığı düzenlemenize yardımcı olur. Tuvalinize başka bir fotoğraf katmanı veya metin ekleyin.

Anılarınızı Paylaşın

Tüm hikayeleriniz Instagram, Facebook veya Snapchat’te gönderilmek üzere önceden doğru boyutta ayarlanmıştır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • UNUM

    İnanılmaz fotoğraflar ortaya çıkarabileceğiniz bir yardımcı uygulama
  • Fuzel Collage

    Fuzel Collage, Android telefonlar için ücretsiz, Türkçe kolaj yapma uygulaması.
  • Retrocam Collage

    Retrocam Collage, Android kullanıcılarının hizmetine sunulan bir kolaj yapma uygulaması.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • LiveCollage

    LiveCollage, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraflardan kolaj yapmanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.
  • Fotos

    Fotos, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve hafif bir kolaj hazırlama uygulamasıdır.
  • Picpal

    Picpal uygulamasını kullanarak arkadaşlarınız ve kendinizi tek bir kolaj içerisine yerleştirebilirsiniz.