Into Mirror

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Etkileyici dövüş sahneleri bizleri bekliyor.

Assassin’s Creed tarzında bir yapıya sahip olan Into Mirror, Android ve İOS platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunuldu.

Mobil platform oyunları arasında aksiyon kategorisinde yer alan Into Mirror, bizlere sürükleyici bir atmosfer sunuyor. Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan yapımda, bizden istenilen görevleri tek tek yerine getirerek ilerlemeye çalışacağız. 20’den fazla zorlu seviyenin yer aldığı oyunda, bizleri çeşitli tehlikeler ve zorlu görevler bekliyor.

Yeni bölümlerin ve yeni özelliklerin geldiği oyunda Cyberpunk tarzı bir dünyada hayatta kalmaya çalışacak ve bir yandan da ilerlemeye çalışacağız. Oyun içerisinde karakterimiz ile akrobatik hareketler yapabilecek ve karakterimizin üstün özellikleri ile düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Lemon Jam Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan mobil yapım, sadece Android platformunda 1 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahiptir. İOS platformunda da boy gösteren yapım, 2016 yılında tam sürüm olarak yayınlanmıştı. 2076 yılını konu alan yapım, oldukça sürükleyici bir oynanış tarzına sahip olarak karşımıza çıkmıştı. Oyuncular karakterleri ile görevleri yerine getirmeye çalışacaklar.
 

Doğukan Çağlakpınar

Into Mirror

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Dövüşerek ilerlemeye çalışacağız.

2076 yılının yer aldığı Into Mirror ile aksiyon ve gerilim dolu bir dünyaya giriş yapacağız.

Çarpıcı grafiklere ve orta dereceli bir içeriğe sahip olarak mobil platform oyuncularına sunulan Into Mirror, Android ve İOS platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Sürükleyici atmosferi ile milyonlara ulaşmayı başaran yapım, ilk kez 2016 yılında karşımıza çıkmıştı.

20’den fazla seviyenin yer aldığı yapımda, bizleri birbirinden farklı zorluklara sahip olan görevler yer almaktadır. Oyun içerisinde karakterimiz ile akrobatik hareketler yapabilecek ve düşmanlarımızı fantastik dövüş sistemi ile etkisiz hale getireceğiz. Oyun içerisinde yer alan görevleri başarı ile tamamlayarak bir sonraki göreve geçecek daha sonra ise ilerlememize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Fantastik efektlere sahip olan oyunda, elimizde bulunan kılıcımız ile düşmanlarımızı ikiye bölecek ve ilerlemeye çalışacağız. Oyun içerisinde oldukça zorlayıcı seviyeler yer almaktadır. Oyuncular bu seviyeler arasında kolaydan zora doğru ilerleyecek ve görevleri başarı ile tamamlamaya çalışacaklar. Sadece Google Play’de 1 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan yapım, İOS platformunda da yükselişe geçmiştir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Into the Dead APK

    Into the Dead APK popüler zombi oyunları arasında! Zombilerin istila ettiği dünyada hayatta kalan tek kişsiniz. Yürüyen ölülere ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.
  • Chasecraft

    Parkurlarda koşarak çeşitli malzemeler toplayabileceğiniz ve kendi köyünüzü kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.