Invasion: Modern Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME

Invasion: Modern Empire, detaylı görsellere sahip gerçek zamanlı strateji oyunu.

Invasion: Modern Empire, 2020 kıyamet sonrası dünyasında en güçlü komutan olmak için savaştığımız enfes görselleri ve müzikleriyle bizi içerisine çeken bir yapım ve Android platformunda hem telefon hem de tablette oynanabiliyor. Ücretsiz indirip oynayabiliyor olmamız ise tek kelimeyle harika!

Gerçek zamanlı strateji oyunlarının içerisine alabileceğimiz İstila: Modern İmparatorluk’ta online düzenlenen savaşlara katılıyoruz. Bir yandan kendi üssümüzü genişletme ve olası saldırıyı engelleme adına savunma hattı oluşturma çabası, diğer yandan düşman birlikleriyle çarpışma mücadelesi verdiğimiz oyunda sohbet özelliği de bulunuyor ki bu sayede etrafmızda gözümüze kestirdiğimiz birliklerle birleşip gücümüze güç katma şansımız da var.

Hayatta kalma, güç ve egemenlik için yarıştığımız oyunda ilk başta öğretici karşımıza çıkıyor ve üssümüzü nasıl kuracağımız, geliştireceğimiz gösteriliyor. Akabinde hem zaferle sonuçlanan savaşlara katılıyoruz. Bu süreci başarıyla atlattıktan sonra gerçek savaşlara katılıyoruz.

Erkan Calp

Invasion: Modern Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Invasion: Modern Empire, iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir en iyi savaş - strateji oyunlarından biri.

Invasion: Modern Empire, gerçek zamanlı ilerleyen savaş – strateji oyunları arasından görselleri, müzikleri ve online yapıda sürükleyici oynanışıyla sıyrılan bir yapım olarak iOS platformunda da karşımıza çıkıyor. Fazlasıyla detaylı olduğundan iPad’de oynamanızı tavsiye ederim. Tabii ki iPhone Plus modeline sahipseniz telefonda da oynarken zevk alırsınız.

Görevlere katılmadığımız saf online savaşlarda kendimizi gösterdiğimiz oyunda 2020 kıyamet sonrası dünyasında tek güç olmak için hayatımız pahasına mücadele veriyoruz. Bir yandan üssümüzü kurup gelişmeye çalışıyor, diğer yandan savaşıp düşman birliklerini, üssünü yavaş yavaş ortadan kaldırmaya uğraşıyoruz. Havadan, karadan düşmanı bitirmeye uğraşmak kadar kendi üssümüzü savunmamız da çok kolay olmuyor. Gerek savunma gerekse de saldırı hattında tek başımıza bulunabildiğimiz gibi diğer oyuncularla ittifak kurabiliyor yani birleşip gücümüzü artırabiliyoruz.

Oyuna kısa bir öğrenme süreciyle merhaba diyoruz. Bayan bir askerin direktifleri doğrultusunda üssümüzü oluşturmayı, gelişmeyi öğreniyor ve mini savaşlara katılarak zafer duygusunu tadıyoruz. Oyuna ısındıktan sonra gerçek, asıl savaşlarda bulunuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Under Fire: Invasion

    Under Fire: Invasion, galaksiyi keşfedip uzayda kendi kampınızı kuracağınız eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android strateji oyunu.
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Empire Z

    Empire Z ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir çevrimiçi strateji oyunudur
  • Age of Warring Empire

    Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur