iOS 10 Tema

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
785 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli cihazlarınızın görünümünü iOS 10'a dönüştürebilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızın arayüzünü, yakın zamanda yayınlanan iOS 10 arayüzüne benzer bir temayla değiştirmek istiyorsanız iOS 10 Tema uygulamasını deneyebilirsiniz.

CM Launcher kullanıcılarına yönelik hazırlanan ios 10 tema uygulamasında özel olarak tasarlanan pek çok ikon ve duvar kağıdını kullanabiliyorsunuz. iOS’un arayüzünü sevenler için geliştirilen ve bu arayüzü Android işletim sistemli cihazlarda kullanabilmeyi mümkün hale getiren temayı aktif edebilmek için öncelikle, temayı indiriyoruz ve yüklüyoruz. Bunun ardından CM Launcher’ı indirip yükledikten sonra başlatıyoruz ve bu adımdan sonra indirdiğimiz temayı onaylıyoruz. Telefonunuzda halihazırda CM Launcher yüklüyse, launcher ayarları kısmından indirdiğiniz temayı onaylamanız yeterli olacaktır.

CM Launcher uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPhone 4S Go Locker EX Theme

    Android cihazınızda iPhone 4S iOS 5.1 kilit ekranına sahip olmak istiyorsanız bu tema uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Daybreak

    Daybreak, Android cihazları üzerinde Hola Launcher kullanan kullanıcılar için sunulan ücretsiz ve resmi bir tema uygulaması.
  • The Dark Hero

    The Dark Hero, Android telefon ve tabletiniz için karanlık bir tema istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir uygulama.
  • Skeletons

    Skeletons, Android mobil cihazlarınızın ekranına kocaman ve ateşli bir iskelet getiren ücretsiz Hola Launcher tema uygulaması.
  • Grey Hola Launcher Theme

    Grey Hola Launcher Theme, Android cihazını kişiselleştirmek isteyenlere hitap eden bir tema.
  • Hazy Smooth White CM11 Theme

    Parlak ve canlı renklerden oluşan temalardan hoşlanan CyanogenMod kullanıcılarının kaçırmaması gereken bir tema.
  • Beautiful Theme

    Beautiful Theme, Android telefon ve tablet ekranlarının daha güzel görünmesini istiyorsanız ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android tema uygulaması.
  • Beautify Now

    Beautify Now, kişiselleştirmeye önem veren Android kullanıcılarının kullanması gereken tema ve duvar kağıdı uygulamalarından bir tanesi.