iPhone için Pokemon Duvar Kağıtları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone için Pokemon Duvar Kağıtlları ücretsiz bir duvar kağıdı koleksiyonudur

iPhone için Pokemon Duvar Kağıtları eğer Pokemon çizgi filmlerinin ya da oyunlarının hayranıysanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir duvar kağıdı koleksiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar için özel olarak tasarlanmış duvar kağıtlarına yer veren bu koleksiyon ile iPhone ekranınızı sevdiğiniz Pokemonlar ile renklendirebilir ve daha canlı bir hale getirebilirsiniz. iPhone için Pokemon Duvar Kağıtları koleksiyonunda yer alan duvar kağıtları iPhone ekranı ile uyumlu çözünürlük ve boyuttalar, bu sayede ekranınıza tam oturmaktalar.

iPhone için Pokemon Duvar Kağıtları koleksiyonu bir arşiv dosyası şeklinde. Bu arşiv dosyasını dilerseniz bilgisayarınızda Winrar veya Winzip programlarından birini kullanarak açabilir, sonrasında telefonunuza aktarabilirsiniz:

Eğer koleksiyonu iPhone telefonunuz üzerinde açmak isterseniz Winzip'in iOS uygulamasını kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iOS 13 Wallpaper

    iOS 13 Wallpaper İndir: iPhone ve iPad İçin iOS 13 duvar kağıtları HD
  • ZEDGE

    ZEDGE, iPhone ve iPad'lerinizde kullanmak için ücretsiz olarak indirebileceğiniz zil sesi, bildirim sesi, duvar kağıdı ve canlı duvar kağıtları bulunan etkileyici bir uygulamadır.
  • Dünya Kupası 2014 Duvar Kağıtları

    Dünya Kupası 2014 Duvar Kağıtları ile iPhone telefonunuza güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz
  • Sports Wallpapers

    Sports Wallpapers ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca duvar kağıtları resimlerinizi değiştirebilirsiniz.
  • Blur

    Blur, kendi iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel duvar kağıtları oluşturabileceğiniz yararlı ve etkili bir iOS uygulamasıdır.
  • Blurred Duvar Kağıtları

    Blurred Duvar Kağıtları sayesinde iOS cihazlarımızın ekranlarını dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz.
  • CoCoBokeh Wallpaper for iOS7

    CoCoBokeh Wallpaper for iOS7, adından anlayacağınız üzere iOS 7 yüklü olan iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel ve renkli duvar kağıtları içeren ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP

    Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP, iOS cihazlarınız ile birlikte kullandığınız WhatsApp uygulaması için birbirinden renkli arkaplan ve duvar kağıtları içeren oldukça etkileyici bir uygulamadır.