Ire:Blood Memory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
410 MB DOSYA BOYUTU

Ire:Blood Memory güzel grafiklere sahip olan bir mobil rol yapma oyunudur

Ire:Blood Memory eğer Diablo tarzı hack and slash dinamiklerine sahip aksiyon RPG oyunlarından hoşlanıyorsanız beğeninizi kazanacak bir mobil RPG.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ire:Blood Memory'de kaos içinde kaybolmakta olan fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Bu fantastik dünyada iyi ile kötüyü ayıran çizgi yok edilmiş, cehennemin hizmetkarları dünyaya akın etmeye başlamıştır. Cehennemin dünyayı ele geçirmesini önlemek ise kahramanlarımızın görevidir. Biz bu kahramanlardan birini seçerek oyuna başlıyoruz ve uçuk yaratıklarla ve ölümcül canavarlarla yüzleşerek maceraya atılıyoruz.

Ire:Blood Memory grafik kalitesiyle öne çıkan bir oyun. Kahraman modellemeleri, düşman modellemeleri, zırh ve silahların görünümleri oldukça yüksek kaliteli. Karanlık atmosfere sahip olan Ire:Blood Memory'yi benzer aksiyon RPG oyunlarından farklı kılan özellik ise içerdiği vahşet. Oyunda güçlü canavarları ve bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe ortalığı kan gölüne çevirebiliyorsunuz. Yaratıkları ortadan yarma, kellelerini bedenlerinden ayırarak yerde yuvarlanmalarını seyretme şahit olabileceğiniz bazı kanlı sahneler arasında.

Ire:Blood Memory'de görevleri tamamladıkça ve özel yaratıkları yok ettikçe tecrübe puanı kazanabiliyorsunuz ve kahramanınızı geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içinde birçok büyülü silah ve zırh yağmalanmak üzere bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Ire:Blood Memory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Ire:Blood Memory güzel grafiklerle donatılmış bir aksiyon RPG oyunudur

Ire:Blood Memory, RPG oyunlarında özlenen karanlık atmosferi başarılı bir şekilde yaşatabilen bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ire:Blood Memory'de cehennemin kana susamış hizmetkarlarıyla yüzleşen bir kahramanı yönetiyoruz. Oyunumuzun geçtiği fantastik dünya kaosa sürüklendiğinde cehennemi dünyadan ayıran sınırlar yok edilmiştir. Bunun sonucu olarak da cehennemdeki kötülük dünyaya akmaya başlamıştır. Bu kötülüğü durdurmak için kahramanımızı seçiyoruz ve biz de böylece oyuna dahil oluyoruz.

Ire:Blood Memory, Diablo tarzı hack and slash mekaniklerine sahip olan bir oyun. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan Ire:Blood Memory benzerlerinden içerdiği vahşet ile ayrılıyor. Oyun boyunca birçok kanlı sahneye tnaık olabilirsiniz. Kuvvetli yaratıkların ve bölüm sonu cavanarlarını ölümcül sonlar ile yok etmek keyif verici olabiliyor. Eğer ortalığı kan gölüne çevirmek isterseniz Ire:Blood Memory güzel bir seçim olabilir.

Ire:Blood Memory koyu tonların hakim olduğu grafiklere sahip. Oyunun tek eksi yönü üse yüksek uygulama içi satın alma işlemi fiyatları.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ire: Blood Memory

    Eşsiz bir savaş dünyası bizleri bekliyor.
  • Dr. Memory

    Dr. Memory, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hafıza oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Memory Booster

    Memory Booster, Android cihazınız için bellek optimizasyon uygulamasıdır.
  • SanDisk Memory Zone

    SanDisk Memory Zone ile mobil cihazınızdaki verileri yedekleyebilirsiniz.
  • Backup Memory

    Backup Memory uygulaması ile Android kullanıcısı Alzheimer hastaları, kişi hafızalarını güçlendirebiliyorlar.
  • Memory Cleaner & Speed Booster

    Memory Cleaner & Speed Booster uygulaması ile Android cihazınızı ilk günkü haline geri döndürebilirsiniz.
  • Memory for Kids

    Memory for Kids, özellikle çocuklar düşünülerek geliştirilmiş olan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Auto Memory Manager

    Auto Memory Manager ile Android telefonlarınızın kullandığı belleği yöneterek, mobil cihazınızın performansını arttırabilirsiniz.