Iron Blade: Medieval Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME

Iron Blade: Medieval Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Iron Blade: Medieval Legends fantastik bir hikayeyi güzel grafiklerle süsleyen bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Iron Blade: Medieval Legends, daha önceden birçok başarılı oyun geliştirmiş olan Gameloft tarafından oyunculara sunuluyor. Orta Çağ temalı oyunda Baal adlı şeytanın dünyayı ele geçirmeye çalıştığına tanık oluyoruz. Baal, hizmetkarlarını köyleri ve kasabaları yakıp yıkmakla görevlendiriyor. Biz ise kılıcını kuşanarak Baal'ı ve hizmetkarlarını durdurmaya çalışan kahramanlardan birinin yerine geçiyoruz.

Iron Blade: Medieval Legends, bize Avrupa'nın farklı bölgelerinde düşmanlarımızla savaşma imkanı veriyor. Oyunda görevleri tamamlayarak düşmanlarımızı yok ettikçe tecrübe puanı kazanıyor ve seviye atlayarak kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Farklı silah ve zırh seçenekleri de kahramanımızı geliştirmemize yardımcı oluyor.

Iron Blade: Medieval Legends'ın savaş sistemi zamanlama üzerine kurulu. Düşmanlarımız bize saldırırken doğru anda savunmaya geçmemiz gerekiyor. Kombolar yapıpı kanlı infazlar gerçekleştirebiliyor, düşmanlarımızın kollarını, bacaklarını ve kafalarını koparabiliyoruz.

Iron Blade: Medieval Legends içinde PvP savaşları da bulunmakta. Bu modlarda kale kuşatmalarına katılabiliyor, diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Iron Blade: Medieval Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
416 TOPLAM İNDİRME
2.1 GB DOSYA BOYUTU

Iron Blade: Medieval Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Iron Blade: Medieval Legends göz alıcı grafikleriyle dikkat çeken ve bolca eğlence sunan aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Iron Blade: Medieval Legends bize fantastik bir hikaye sunuyor. Oyunda baş şeytanların arasında yer alan Baal'ın geri döndüğüne tanık oluyoruz. Dünyayı ele geçirmek için 2. kere harekete geçen Baal, karanlık hizmetkarlarını dünya üzerine salıyor. Dünyanın cehennemin bir parçası olmaması için tapınak şovalyeleri harekete geçiyor. Biz de tapınak şovalyelerine katılarak Ball'ı ve emrindeki iblisleri durdurmaya çalışıyoruz.

Mobil platformlar için yayınladığı başarılı oyunlarla tanıdığımız Gameloft tarafından geliştirilen Iron Blade: Medieval Legends, yine firmanın kalite standartlarını yakalıyor. 3. şahıs kamera açısıyla oynanan oyunun savaş sistemi reflekslerimizi kullanmamız üzerine kurulu. Kılıcımız ve kalkanımızı kullanarak bize saldıran düşmanların saldırılarını doğru zamanda durdurmaya ve karşılık vermeye çalışıyoruz. Iron Blade: Medieval Legends'da birçok farklı silah ve zırh seçeneğine de sahibiz.

Iron Blade: Medieval Legends'da savaşları kazanıp düşmanlarınızı yok ettikçe kahramanınızı geliştirip güçlendirebiliyorsunuz. Oyunun hikaye modunu tek başınıza oynayabilir, ya da PvP modunda kale fethetme üzerine kurulu karşılaşmalarda diğer oyuncuların kalelerini ele geçirmeye, kendi kalenizi savunmaya çalışabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Medieval Apocalypse

    Medieval Apocalypse kaliteli bir rol yapma oyunudur
  • Medieval Merge

    Android platformunda yayınlanan Medieval Merge ücretsiz olarak indirilip oynanıyor.
  • Iron Snout

    Iron Snout mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Shadow Blade

    Shadow Blade, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Blade Hero

    Blade Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Iron Force

    Iron Force, amacınızın düşman tanklarını yok etmek olduğu aksiyon ve heyecan dolu bir Android tank savaşı oyunudur.
  • Into the Badlands Blade Battle

    Into the Badlands Blade Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur