İş Bugün

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.

İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.

Yeteneklerinize uygun bir iş arıyorsanız, İş Bugün uygulaması başvurularınıza 24 saat içerisinde cevap alacağınızın garantisini veriyor. Kısa bir profil oluşturduktan sonra tek tıkla başvurunuzu yapabileceğiniz uygulamada firmalar da saniyeler içerisinde ilanlarını yayınlayabiliyorlar. Aklınıza gelebilecek birçok sektörde size uygun bir iş ilanına rastlayabileceğiniz uygulamada CV hazırlamanıza da gerek kalmıyor. Eğer işveren konumundaysanız ve eleman arıyorsanız, uygulama üzerinden birçok yetenekli aday bulabilir ve onlara merak ettiğiniz detayları sorarak görüşmeye davet edebilirsiniz.

Uygulama üzerinde yer alan iş ilanlarını tek tek inceleyerek işin detaylarını öğrenebileceğiniz, eğer size uygunsa anında başvuru yapabileceğiniz uygulamada ilanı veren mekanın size uzaklığını da görebiliyorsunuz. Garson, aşçı, sekreter, müşteri temsilcisi, kuaför, teknisyen ve daha aklınıza gelebilecek her türlü pozisyon için ilanlar bulabileceğiniz İş Bugün uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

İş Bugün

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

İş Bugün uygulaması sayesinde iş arayanlar ve eleman arayanlar kolaylıkla hedeflerine ulaşabiliyorlar.

iOS cihazlar için geliştirilen İş Bugün uygulaması sayesinde iş arayanlar ve eleman arayanlar kolaylıkla hedeflerine ulaşabiliyorlar.

Yapacağınız iş başvurularına 24 saat içerisinde yanıt alacağınızın garantisini veren İş Bugün uygulaması, CV hazırlamakla uğraşmadan kısa bir profil oluşturarak tek dokunuşla iş başvurusu yapabilmenizi sağlıyor. Şoför, teknisyen, garson, aşçı, müşteri temsilcisi ve sekreter gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren firmaların ilanlarına anında başvuru yapabileceğiniz uygulamada, işverenler de kolayca ilanlarını yayınlayabiliyorlar.

Eleman arayan işverenler, başvuru yapan yetenekli adayları tek tek inceleyerek uygun gördüğü kişilerle detayları uygulama üzerinden konuşabiliyorlar. İş başvurusu yapanlar ise başvuru yapacağınız ilanın detaylarını inceleyerek işin gerektirdiği nitelikleri ve çalışma şartları gibi bölümleri inceleyebiliyorlar. Hem işverenlere hem de iş arayanlara büyük kolaylık sağlayan İş Bugün uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza hemen indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Do it (Tomorrow)

    Do it (Tomorrow), bugün ve yarın yapılacak işleri hızlı bir şekilde kaydetmenizi ve listemenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Secretcv İş İlanları

    Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.