Is Leaked?

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME

Is Leaked? servisi sayesinde Gmail hesabınızın güvenliğini sorgulayabilirsiniz.

Is Leaked? isimli bu web servisi herhangi bir Gmail hesabının çalınıp çalınmadığını kontrol etmek amacıyla kullanılmak üzere geliştirilmiştir.

Son günleri bir hayli meşgul eden Gmail hesaplarının çalınmasından sonra siz de kendinize "Gmail hesabım çalındı mı" sorusunu soruyorsanız bu servisi kullanarak kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Servisi kullanmak bir hayli kolay. Kontrol etmek istediğiniz hesabınızı gereken alana yazdıktan sonra "check it" butonuna tıklamanız yeterli. Daha sonra servis size hesabın durumu hakkında ziyaretçiyi bilgilendiriyor. Kısacası Is Leaked? Gmail hesabından endişe eden kullanıcıların mutlaka denemesi gereken servislerden bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MindMeister

    Takım çalışmasına uygun ve bir fikri geliştirebilmek için üzerinde yoğunlaşabileceğiniz, sistem analizi yapabileceğiniz ve iş geliştirme adımlarını görselleştirebileceğiniz proje yönetim servisidir.
  • Jimdo

    Jimdo, kullandığınız internet tarayıcısı üzerinden kendi kişisel veya ticari şirketinize özel web siteleri oluşturmanızı ve düzenlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir web servisidir.
  • Any.DO

    Any.DO, internet tarayıcıları üzerinden de kullanılabilen basit ve modern bir görev yönetim uygulamasıdır.
  • TL Simgesi Ekleme Uygulaması

    Türk Liramızın yeni simgesini, hızlı bir şekilde dilediğiniz dökümana kopyalayabilmeniz için hazırlanmış modern web tarayıcınızdan girebileceğiniz web sayfasıdır.
  • Google Drive

    Google Dokümanlar ofis içinde çok kullanılan yazı, tablo, sunum, form oluşturma gibi araçları çevrim içi ortama aktararak paylaşımlı hale getiriyor.
  • Facebook Workplace

    Facebook Workplace ile iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • PDFMerge!

    PDFMerge! ile farklı PDF dosyalarını kolayca birleştirebilirsiniz
  • MailChimp

    Yüzlerce e-posta teması arasından bültenlerinizi hazırlayarak gönderimini ve takibini yapabileceğiniz bir servis.