İşin Olsun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,102 TOPLAM İNDİRME

Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.

İşin Olsun, Kariyer.net’in konum bazlı çalışan iş bulma uygulaması. Evinizin yakınlarında bir işe sahip olmak istiyor ve o işi hızlıca bulabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Kariyer.net İşin Olsun Android uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.

1000’e yakın iş ilanının yer aldığı Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, evlerine yakın iş arayan kişilere özel olarak hazırlanmış bir iş bulma uygulaması. Diğer iş bulma uygulamalarından en büyük farkı; sadece bulunduğunuz yere yakın, eleman ihtiyacı olan iş yerlerini listelemesi. Tam zamanlı, dönemsel, part time (yarı zamanlı) iş ilanlarını bulabiliyorsunuz. İş ilanları sayfası oldukça sade ve tek dokunuşla iş başvuru yapacağınız firmaya ulaşabiliyorsunuz.

Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, acil iş ilanı vermesi gereken, eleman arayan iş yeri sahiplerine de büyük kolaylık sunuyor. 1 dakika gibi oldukça kısa bir sürede ücretsiz iş ilanınızı yayınlayabiliyorsunuz. İlanınız 15 gün süreyle yayında kalıyor.

Erkan Calp

İşin Olsun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
472 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Kariyer.net İşin Olsun, iş yerinin eve yakın olmasını isteyenler için iş bulma/arama uygulaması.

Kariyer.net İşin Olsun, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için 1000’e yakın iş ilanı sunan iş bulma uygulaması. "Eve yakın işim olsun" diyorsanız, Kariyer.net’in yeni mobil uygulamasını cep telefonunuza kesinlikle indirmelisiniz.

Kariyer.net dahil popüler tüm iş bulma/arama siteleri geniş filtreleme seçenekleri sunuyor. Ancak en fazla bulunduğunuz şehirde eleman arayan iş yerlerinin ilanlarına ulaşabiliyorsunuz. Evinizle aranızda rota çizerek size en yakın iş ilanlarını gösterebilen bir uygulama yok. Bu noktada bir ilk olan Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, hayalinizdeki işi bulmanızda yardımcı oluyor. İster tam zamanlı, ister part time, isterseniz de dönemsel bir iş bakıyor olun; sadece adresinize yakın iş ilanları karşınıza çıkıyor.

İş ilanları sayfasının oldukça sade tasarımda karşımıza çıktığı ve tek dokunuşla firmaya ulaşma kolaylığı sunan Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, acil eleman ihtiyacı olan iş yeri sahiplerine de yardımcı oluyor. 1 dakikada cep telefonunuz üzerinden iş ilanınızı verebiliyor. İlanınız 15 gün boyunca yayında kalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İŞKUR Cepten İş

    İŞKUR Cepten İş uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca İŞKUR'un tüm bölümlerine erişebiliyorsunuz.