iSkysoft Phone Transfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
505 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

iSkysoft Phone Transfer, Android, iOS ve Symbian telefonlar arasında telefondan telefona dosya transferi yapabilmenizi sağlayan çok yararlı bir program.

iSkysoft Phone Transfer, bilgisayarınızı kullanarak telefondan telefona dosya transferi yapmanızı kolaylaştıran ve işlemlerinizi çok daha hızlı gerçekleştirmenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir program.

Android, iOS ve Symbian işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğiniz programı bilgisayarınıza kurarak dosya transferlerinizi rahatlıkla yapabiliyoesunuz. Programın en güzel özelliklerinden bir tanesi farklı işletim sistemleri arasından dosya transferi yapabilmenizi sağlıyor olması. Böylece Android iOS'a ya da tam tersi durumda bir geçiş yaparken tüm önemli dosya ve verilerinizi kolayca aktararak akıllı telefon deneyiminize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

İletişim bilgileri, mesajlar, fotoğraflar, müzik, videolar, uygulamalar, arama kayıtları ve takvim verilerinin tamamını transfer eden programı ihtiyaç duymanız halinde mutlaka denemelisiniz diye düşünüyorum.

Dosya transferi dışında yedekleme ve geri kurtarma özelliklerine de sahip olan iSkysoft Phone Transfer, cihazlarınızın başına bir şey gelmesi durumunda tüm verilerinizi yedeklediğiniz şekilde geri getirebiliyor. Standart versiyonu ücretli olan bu programın deneme sürümünü ücretsiz olarak indirip kullanıp deneme fırsatını kaçırmayın derim.

Barış YANIK

iSkysoft Phone Transfer

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
48.3 MB DOSYA BOYUTU

iSkysoft Phone Transfer, farklı mobil cihazlar arasında dosya transferini kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir program.

iSkysoft Phone Transfer, Mac sahiplerinin farklı mobil cihazlar arasında dosya transferi yapabilmesini sağlayan hem kullanışlı, hem yararlı hem de başarılı bir program. Windows versiyonu da bulunan program sayesinde Android, iOS Blackberry ve Symbian cihazlarınız arasında veri transferi yapabilmeniz mümkün.

Dosya transferi dışında cihaz yedekleme ve kurtarma işlemlerini de yapabilen iSkysoft Phone Transfer, böylece ihtiyaç duymanız durumunda yedeklemiş olduğunuz tüm önemli verileri geri getirerek belki de sizin için çok büyük önem taşıyan dosyaları kurtarmış oluyor.

Bilgisayar üzerinde telefondan telefona dosya aktarımı yapmanızı sağlayan oldukça yararlı bir program olan iSkysoft Phone Transfer ile aktarabileceğiniz pek çok veri bulunuyor. Bunlardan bazıları; rehber bilgileri, mesajlar, fotoğraflar, müzikler, videolar, arama kayıtları, uygulamalar ve takvim bilgileri. Elbette her cihaz arasında tüm bu bilgileri tamamen alamıyorsunuz fakat çoğu modelde yazılı olan verilerin bir çoğunu alabilmeniz mümkün. Akıllı telefonlar dışında verilerinizi Mac'inize de transfer edebilirsiniz. 3500 üzerinde cihaz desteği sunan iSkysoft Phone Transfer, telefonunu satmak isteyenler içinde güzel bir özelliğe sahip. Normal şartlarda telefon satılmadan önce telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürürsünüz ve o şekilde verirsiniz. Eğer sattığınız kişi farklı program kullanırsa, eski verilerinizin bir kısmına erişebilir. iSkysoft Phone Transfer sayesinde telefonunuzdaki her şeyi kalıcı olarak ve tamamen silebilir. Böylece satarken içiniz rahat eder.

Tek tıklama ile dosya transferi ve yedekleme gibi işlemleri yapabilmenizi sağlayan programı hemen indirerek Mac'leriniz üzerinde ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Programı beğenmeniz durumunda satın almanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • DVDFab File Transfer

    DVDFab File Transfer, dönüştürülen dosyalarınızı iPod, PSP ve Zune cihazlarınız üzerine transfer edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Cool Photo Transfer

    Cool Photo Transfer, Android cihazlarınız üzerinde yer alan fotoğrafları bilgisayarınıza aktarabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • iSkysoft Free Video Downloader

    iSkysoft Free Video Downloader ile internet üzerinden video indirebilirsiniz
  • Oxygen Phone Manager II (Nokia Telefonlar İçin)

    Bilgisayarınızdan cep telefonunuza dilediğiniz dosyaları aktarın, telefonunuzun yönetimini pc üzerinden yapın.
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz