iSlash DOJO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Kesmeye, parçalamaya devam ediyoruz.

iSlash DOJO, Android platformunda milyarlarca indirmeye ulaşan ninja oyunu Fruit Ninja’dan esinlenerek hazırlanmış kesme oyunu. Kendinizi ninja gibi hissedeceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız, refleks testinde sınırları zorlayan bu yapıma bir şans vermelisiniz. Fruit Ninja kadar popüler olan sonsuz kesme oyununun ikincisinde zorluk seviyesi daha da artırılmış. Grafikler, animasyonlar her zamanki gibi etkileyici!

Android telefon/tabletlerde oynanabilecek en iyi ninja oyunlarından biri diyebilirim. Reflekslerini sınamak isteyen her yaştan mobil oyuncunun keyifle oynayacağı bir oyun olarak gördüğüm iSlash DOJO’da başarıl olmak için tek yol var: Kesmek. Parçaları kusursuzca keserek ilerlediğiniz oyunda yüksek puan elde etmek oldukça güç. Parçaları gelişigüzel kesme lüksünüz yok. Önünüze neyin çıktığına dikkat ederek gitmeniz gerekiyor. Aleve dokunmamalı, yıldızlara çarpmamalı, balonu patlatmamalısınız. Bu üçlüye dikkat ederek yukarıdan düşen her şeyi kesiyorsunuz.

Erkan Calp

iSlash DOJO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
128.5 MB DOSYA BOYUTU

1 numaralı kesme oyunu geri döndü!

iSlash DOJO, mobil platformda Fruit Ninja kadar sevilen, oynanan kesme oyunu iSlash Heroes’un devam oyunu. En iyi kesme oyunu olarak gösterilen iSlash Heroes’u oynamış olun olmayın, refleksleri test eden bu yapıma kesinlikle bir şans vermelisiniz. Hızlı tempolu ninja oyunlarını seviyorsanız, iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Hız ve dikkat gerektiren ninja oyunlarını seven küçük - büyük herkesin keyif alarak oynayacağı bir mobil oyun iSlash DOJO. Tek bir platformda 100 milyon indirmeyi geçen kesme, parçalama odaklı ninja oyunu Fruit Ninja kadar başarılı bir yapım kendisi. Tek parmakla rahat oynanış sunan, vakit geçirmek/öldürmek için birebir diyebileceğim iSlash DOJO’da yukarıdan inen her şeyi keserek ilerliyor, balon patlamadığı sürece de devam ediyorsunuz. Parça kaçırır, aleve dokunur, yıldızlara çarpar veya balon patlarsa oyuna veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iSlash Heroes

    iSlash Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ninja oyunu.
  • iSlash

    iSlash ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyundaki amacımız yıldızlara çarpmadan tahta platformları kesmek.
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Crystalrect

    Refleksleri coşturan süper zor platform oyunu
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • FingerTrainer

    Parmakla halter kaldırmaya çalışıyorsunuz.