ISO Compressor

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,979 TOPLAM İNDİRME
1.66 MB DOSYA BOYUTU

ISO Compressor, ISO arşiv dosyalarını sıkıştırarak boyutlarını daha da küçültebileceğiniz bir sıkıştırma programıdır.

ISO Compressor, Windows kullanıcılarının bilgisayarları üzerinde bulunan ISO görüntü dosyalarını CSO formatında sıkıştırarak boyutlarını küçültebilecekleri ve ekstra sabit disk alanı kazanabilecekleri kullanışlı bir ISO dosyası sıkıştırma programıdır.

Özellikle PlayStation ve Wii gibi taşınabilir cihaz sahiplerinin oyunlarına ait görüntü dosyalarını cihazları üzerinde daha az yer kaplayacak şekilde sıkıştırarak saklamaları için oldukça ideal bir program olan ISO Compressor, bu noktada taşınabilir cihaz sahiplerine gerçekten ideal bir çözüm sunmaktadır.

Oldukça sade bir arayüze sahip olan programın kullanımı da oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken sıkıştırmak istediğiniz PlayStation veya Wii iSO dosyalarını seçmek ve CSO olarak kaydedeceğiniz klasörü belirledikten sonra sıkıştırma işlemine başlamaktır. Kullanıcılara 9 farklı sıkıştırma seçeneği sunan program ile 1 ve 9 arasında seçeceğiniz sıkıştırma seviyesine göre dosya boyutunu hızlı bir şekilde daha az sıkıştırabilir veya daha yavaş şekilde daha çok sıkıştırabilirsiniz.

Sıkıştırma işleminin tersini yani sıkıştırılmış CSO dosyalarını açarak ISO dosyalarını geri getirme işlemini de yine ISO Compressor yardımıyla kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Disk alanından tasarruf etmek için ISO dosyalarını sıkıştırarak CSO formatına dönüştüren ücretsiz bir program olan ISO Compressor'u özellikle Wii ve PlayStation sahiplerinin mutlaka denemelerini öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PDF Compressor

    PDF dosyalarınızı sıkıştırarak boyutlarını küçültmek isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.
  • Hamster Free Zip Archiver

    Hamster Free Zip Archiver ZIP, RAR, 7z, ISO, TAR gibi arşiv formatlarını destekleyen hızlı ve ücretsiz bir dosya sıkıştırma programı.
  • WinRAR

    WinRAR İndir Windows: Sıkıştırılmış RAR, ZIP, 7-Zip, ISO uzantılarına sahip arşiv dosyaları açmak için kullanabileceğiniz popüler bir sıkıştırılmış dosya açma ve dosya sıkıştırma programıdır.
  • PDF Compressor V3

    Pdf Compressor V3, hazırladığınız yükske boyutlu PDF dosyalarının boyutunu düşürmek için kullanabileceğiniz bir programdır.
  • Free PDF Compressor

    PDF sıkıştırıcı
  • 123 Flash Compressor

    Flash dosyalarını(.swf) kalitesini düşürmeden dosya boyutunu düşürmenizi sağlar.
  • Ezici (Dosya Sıkıştırıcı)

    Dosya sıkıştırma programıdır.
  • ISO to USB

    ISO to USB (ISO'yu USB'ye yazdırma) programı ile bootable (önyüklenebilir) USB disk oluşturabilirsiniz. Windows USB hazırlamak artık çok kolay.