İSPARK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,029 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

İSPARK, İstanbul'daki sürücülerin otopark arama sorununa çözüm getiren bir mobil uygulamadır.

İSPARK, İstanbul'daki sürücüler için özel olarak hazırlanmış bir otopark arama uygulamasıdır. Açık, kapalı ve katlı otoparklarını ekranınıza taşıyarak, hayatınızı kolaylaştıran uygulamayı Android tabanlı telefon ve tabletinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakı olan İSPARK'ın resmi Android uygulaması, İstanbul'daki sürücülerin otopark arama sorununa çözüm getirmek amacıyla oluşturulmuş, kolay kullanımlı ve tamamen ücretsiz bir uygulama. Uygulama bulunduğunuz yere en yakın otoparkları gösteriyor ve istediğiniz türde otoparkın tüm detaylarına ulaşmanıza izin veriyor. Otoparkların teknik özelikleri hakkında bilgi alabilir, ne kadar sürede varacağını görebilir, ödeyeceğiniz ücreti öğrenebilir, o andaki doluluk oranını görebilirsiniz.

Harita uygulamalarındaki gibi farklı görüntüleme seçenekleri sunan İSPARK, aradığınız otoparka daha kolay gitmenize yardımcı olan navigasyon işlevini de sahip. İster harita isterseniz uydu görüntüsünde izleyeceğiniz rotayı görebiliyorsunuz. Otoparklara kolaylıkla ulaşmasını sağlayan arama fonksiyonu da oldukça hızlı işliyor.

Sürücülerin daha rahat ve güvenli park edebilmeleri için çözümler üreten İSPARK'ın resmi mobil uygulaması, sizi otopark arama derdinden kurtaracak harika bir uygulama.

Erkan Calp

İSPARK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,682 TOPLAM İNDİRME
35.3 MB DOSYA BOYUTU

İSPARK, İstabulluların otopark arama sorununu gidermek amacıyla hazırlanmış bir uygulamadır.

İSPARK, İstanbulluların otomatik bulma sorununa çözüm getirmek amacıyla geliştirilmiş bir mobil uygulamadır. iPhone ve iPad'lerle uyumlu ulaşım uygulaması, yakınınızdaki tüm kapalı, açık ve yol üstü otoparkları ekranınıza getiriyor.

Otoparkçılık sektörünün önde gelen isimlerinden İSPARK'ın akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen uygulaması sayesinde artık İstanbul'daki sürücüler otopark aramak zorunda kalmayacak. Otoparkların teknik özellikleri, fiyat tarifeleri, ulaşım bilgileri, anlık doluluk oranları hakkında içerik sunan uygulamanın en güzel yanı tamamen ücretsiz, kolay kullanımlı ve Türkçe olması.

Herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir bir uygulama olan İSPARK, bulunduğunuz yere en yakın otoparkları listeliyor. İster açık, ister kapalı, isterseniz yol üstü otoparkları ekranınıza taşıyan uygulamada yol gösterme özelliği de bulunuyor. Bulunduğunuz yerden otoparka çizilen rotaya bakarak otoparka hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Harita ve uydu görünümünde uygulamayı kullanmanız mümkün.

İSPARK Özellikleri:

  • Yol üstü, kapalı ve açık otopark arama
  • Yol tarifi alma
  • Otopark bilgilerine ulaşma (boş yer sayısı, doluluk oranı, varış süresi ve mesafesi)
  • Otopark filtreleme
  • Harita ve Uydu görünümü
  • En yakın otoparkı bulma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aytemiz Mobil

    Aytemiz Mobil uygulaması, müşterileri için ödeme ve navigasyon hizmetlerini bir arada sunuyor.
  • Parkkolay

    Parkkolay mobil uygulaması Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılabilen detaylıca hazırlanmış bir otopark bulma uygulamasıdır.
  • WheeLog!

    Engelli insanlara yardımcı olan bir mobil uygulama
  • Speed Gun

    Speed Gun, cihazın kamerası aracılığıyla görüntülenen nesnenin hızı ölçen bir mobil uygulamadır.
  • Citymapper

    Citymapper uygulaması yurtdışına çıkan kullanıcıların mobil cihazlarında mutlaka bulunması gereken bir yapım.
  • Arkadaş Takip

    Arkadaş Takip uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan tüm dostlarınızın konumlarını anlık olarak takip etmeniz mümkün.
  • Mobiett APK

    Mobiett APK, İstanbul toplu taşıma bilgilerini mobil cihazınıza anlık olarak ileten bir uygulamadır.
  • İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane

    İzmir Eczacı Odası Nöbetçi Eczane sayesinde çevremizdeki nöbetçi eczaneleri mobil cihazımızdan bulabiliyoruz.