İstanbul Duvar Kağıtları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,227 TOPLAM İNDİRME

İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul şehrinin en güzel manzaralarından oluşan ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.

İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul'lular için özel olarak hazırlanmış ve içerisinde İstanbul'un birbirinden güzel manzara resimleri bulunan etkileyici bir Android uygulamasıdır.

Galata Kulesi ve Kız Kulesi gibi İstanbul'un sembolü diyebileceğimiz yerlerin en güzel HD kalitesindeki resimlerinden oluşan duvar kağıtlarını kullanabileceğiniz bu uygulama tamamen ücretsiz.

İstanbul'un en duygusal, en romantik ve en özel manzaralarını Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda duvar kağıdı olarak kullanabilmek için tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek. Uygulamayı indirdikten sonra, içerisindeki resimlerden beğendiklerinizi anında arkaplan resmi yapabilir, sevdiğiniz kişilerle paylaşabilir ve galerinize kaydedebilirsiniz.

Sizde İstanbul'u seviyorsanız ve Android cihazınız üzerinde sürekli manzaralarını görmek istiyorsanız hemen İstanbul Duvar Kağıtları uygulamasını indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İstanbul HD Duvar Kağıtları

    İstanbul HD Duvar Kağıtları, İstanbulluların yada İstanbul hasreti çekenlerin kullanabileceği ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • ASUS Fonepad Duvar Kağıtları

    ASUS Fonepad cihazların ekran boyutu ve çözünürlüğüne göre ayarladığımız duvar kağıtları ile cihazınızı daha da renklendirebilirsiniz.
  • Google Nexus 10 Duvar Kağıtları

    Google Nexus 10 tabletler için hazırladığımız duvar kağıtları ile tabletinizi daha keyifli şekilde kullanabilirsiniz.
  • Google Nexus 7 Duvar Kağıtları

    Google Nexus 7 tablet sahiplerinin kullanabilecekleri 10 adet duvar kağıdını tek bir paket haline getirdik.
  • Kum Yazma

    Kum Yazma, oldukça basit olarak kum üzerine istediğinizi yazıp çizerek yeni duvar kağıtları oluşturabileceğiniz güzel bir uygulamadır.
  • Live Wallpaper Valentine Day

    Live Wallpaper Valentine Day, aşk temalı duvar kağıtları ile sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebileceğiniz Android uygulamasıdır.
  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletlerinizi ekranı için birbirinden güzel ve renkli duvar kağıtları içeren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Featured Wallpapers

    Featured Wallpapers, Android telefon ve tabletleriniz için özenle hazırlanmış ve titizlikle seçilmiş birbirinden güzel duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.