İstanbul Şehir Haritası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
564 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul Şehir Haritası, nöbetçi eczane, toplu taşıma, yol tarifi, durak haritaları içeren Android uygulaması.

İstanbul Şehir Haritası, nöbetçi eczane, toplu taşıma araçları ile yol tarifi, panoramik görüntüler ve fazlasını bir arada sunan Android uygulaması. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak indirilmeye açılan rehber uygulama sadece telefonlarda kullanılabiliyor.

Android platformunda sadece İstanbul için Türkiye genelinde nöbetçi eczaneler, alışveriş merkezleri, yeme – içme mekanları gibi önemli yerlere ulaşabileceğiniz, yol tarifi alabileceğiniz, sokakları gezebileceğiniz birçok uygulama mevcut ancak hepsini bir arada sunan bir uygulama yok. Bu noktada karşımıza çıkan İstanbul Şehir Haritası, İstanbullulara bir rehber niteliğinde.

Önemli yerleri arama (detaylı arama seçeneği mevcut) panoramik görüntüler (Google Haritalarda olduğu gibi sokakları dilediğinizce gezebiliyorsunuz), yakındaki duraklar (harita üzerinde hatları görebiliyor, duraktan hangi otobüslerin geçtiğini hızlıca öğrenebiliyorsunuz), güzergah analizi (gideceğiniz yere ne kadar sürede ulaşacağınızı, kaç km yapacağınızı görebiliyorsunuz) gibi navigasyon uygulamalarının olmazsa olmazlarını tek bir uygulama birleştiren İstanbul Şehir Haritası arayüzüyle de oldukça başarılı.

Erkan Calp

İstanbul Şehir Haritası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

İstanbul Şehir Haritası, nöbetçi eczane, durak haritası, yol tarifi, panoramik fotoğraflar içeren resmi uygulama.

İstanbul Şehir Haritası, İstanbullulara rehber niteliğinde hazırlanmış gerek arayüzüyle gerekse de içeriğiyle kaliteli resmi nitelikli iPhone uygulaması. İstanbul nöbetçi eczane, toplu taşıma ile yol tarifi, durak haritası, panoramik fotoğraflar ile eksiksiz bir navigasyon uygulaması.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak indirilmeye açılan rehber uygulamanın arayüzü oldukça basit, herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış. Tek dokunuşla nöbetçi eczane gibi önemli yerleri bulma, panoramik fotoğraflarla sokakları gezme, yakındaki duraktan geçen otobüsleri öğrenme ve haritadan takip etme, detaylı yol tarifi alma kısacası gerek İstanbullu olarak gerekse de İstanbul’a ilk kez giden kişinin ihtiyaç duyacağı her şey tek bir yerde. Farklı navigasyon uygulamalarına ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traceper

    Şehir haritası üzerinde belirlenen konumlar sayesinde aynı ağ içersinde olduğunuz insanları takip edebildiğiniz Traceper, navigasyon fonksiyonlarına yeni bir fikir getiriyor.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • İBB Navi

    İBB Navi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ücretsiz Android canlı navigasyon uygulaması.
  • Kac Kilometre

    İki şehir arasındaki mesafeyi ve bu mesafede kullanacağınız yakıtı hesaplayan uygulama pek çok Android kullanıcısının işini kolaylaştırabilir.
  • İstanbul Haritalar

    İstanbul raylı sistemlerinin ve metrobüsün ulaşım haritası uygulaması ile bundan sonra kaybolmaya son.
  • Nerde Bu Otobus

    İstanbul'da yaşayanlar için vazgeçilmez olabilecek bir otobüs takip uygulaması.
  • İspark Mobil

    İSPARK, İstanbul'daki sürücülerin otopark arama sorununa çözüm getiren bir mobil uygulamadır.
  • İBB CepTrafik

    İBB CepTrafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş olan trafik uygulamasıdır.