iVibe Massager Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızın titreşim özelliğini kullanarak, telefonunuzu bir masaj aletine dönüştürebilirsiniz.

Android telefonunuzun titreşim özelliğini kullanarak, cihazınızı masaj aletine dönüştürmek istiyorsanız iVibe Massager Lite uygulamasını kullanabilirsiniz.

Çok hızlı, hızlı, yavaş ve rastgele titreşim seçeneklerinden birini kullanarak telefonunuzu masaj aletine dönüştüren uygulama, günün sonunda rahatlamak için kullanılabilir gibi görünüyor. Uygulamayı başlattıktan sonra ana ekrana dokunarak titreşimi başlatabiliyor, tekrar dokunduğunuzda ise durdurabiliyorsunuz. Hız ayarlarını yönetmek için de uygulamanın Ayarlar kısmına gidebilir ve 4 farklı hız seçeneğinden birini kullanabilirsiniz. Uygulama çalışırken, cihazınızın bataryasını daha fazla tüketeceğinden ekran parlaklığını düşürmenizi tavsiye ediyorum. Bunun dışında, uygulamayı başkalarının kullanmasını engellemek için de Şifre Koruma ya da Ekran Kilidi özelliğini kullanabilirsiniz.

iVibe Massager Lite uygulamasından gerçek bir masaj aleti kadar performans bekleyemeyiz, ancak biraz da olsa masaj aleti kullanıyormuş hissine kapılmanız mümkün.

Volkan Yılmaz

iVibe Massager Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Telefonunuzun titreşim özelliğini kullanarak, telefonunuzu bir masaj aletine dönüştürebilirsiniz.

iVibe Massager Lite uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızın titreşim özelliğini kullanarak telefonunuzu masaj aleti gibi kullanmanızı sağlıyor.

Yorgunluğu atmak için masaj yaptırmak oldukça etkili bir yöntem. Ancak her zaman masaja gitmeye vakit bulamadığımızda, çareyi masaj aletlerinde bulabiliyoruz. Masaj aletlerini temel alarak geliştirilen iVibe Massager Lite uygulaması, cihazınızın titreşim özelliğini masaj aletine dönüştürmek için kullanan bir uygulama. Çok hızlı, hızlı, yavaş ve rastgele gibi dört farklı hız seçeneği sunan ve günün yorgunluğunu eldeki imkanlar ölçüsünde atabilmenizi sağlayan iVibe Massager, her ne kadar masaj aletleri kadar verimli olmasa da işe yarar bir yöntem gibi görünüyor diyebilirim.

Uygulamayı başlattığınızda ekrana bir kez dokunarak titreşimi başlatabiliyor, tekrar dokunduğunuzda ise durdurabiliyorsunuz. Hız seçeneklerini ise uygulama ayarlarından seçebiliyorsunuz. Uygulama çalışırken çok fazla enerji tüketeceğinden, cihazınızın bataryasını da hızlı bitirecektir. Bunun için ekran parlaklığı, mobil veri gibi özellikleri devre dışı bırakmanızı tavsiye ediyorum. Uygulamayı başkalarının kullanmasını önlemek amacıyla, uygulamaya dahil edilen Şifre Koruma ve Ekran Kilidi özelliklerini kullanabilirsiniz.

Günün yorgunluğunu az da olsa atabileceğiniz iVibe Massager Lite uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • Guitar: Solo Lite

    Android cihazlarınızda kolayca gitar çalabilir, beste yapabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Instagram Lite APK

    Instagram Lite APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir. Instagram Lite uygulaması, ufak boyutlu, hızlı ve tüm ağlarda çalışır.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • PUBG Mobile Lite APK

    PUBG Mobile Lite APK, düşük sistem gereksinimleri ister. Gelişmiş hile karşıtı sistem, PUBG Mobile Lite oyuncularına adil mücadele garantisi verir.
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • Firefox Lite APK

    Firefox Lite APK İndir: Firefox Lite Android telefonlar için en hızlı internet tarayıcı. Firefox Lite Android APK indirin, internette ışık hızında sörf yapın.
  • FreeBuds Lite

    FreeBuds Lite uygulaması ile Huawei FreeBuds Lite kulaklıklarınızı güncelleyebilirsiniz.