Jasmine - YouTube Client

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME

YouTube istemcisi olan Jasmine adlı uygulama, iOS için geliştirilmiş güzel uygulamalardan bir tanesi. Standart YouTube uygulamasını beğenmiyorsanız deneyebilirsiniz.

iOS platformunda normal YouTube istemci uygulamasından sıkılan kullanıcılar için geliştirilen uygulamalar arasında bulunan Jasmine, sade tasarımı ile dikkat çekiyor. Youtube üzerinde yapabileceğiniz her türlü işlevi bu uygulama üzerinden de rahatça yapabiliyorsunuz. Video izleme, video arama, liste oluşturma, yorum yapma, beğenme ve paylaşma gibi işlevler kolaylıkla yapılabiliyor.

Jasmine uygulaması sayesinde iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde daha şık, kullanışlı ve basit bir arayüze sahip olan youtube platformu, dolaşım ve video izleme açısından gayet güzel bir yapıya bürünüyor.  iOS 6 ve üzerinde çalışan uygulama beğendiğiniz videoları direk olarak facebook ve twitter üzerinde paylaşmanıza izin veriyor. 

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YouTube

    YouTube, Google tarafından hazırlanan iPhone ve iPad'e resmi uygulaması.
  • YouTube Capture

    YouTube Capture, video çekme ve bunu hızlı bir şekilde YouTube'a yükleme uygulaması.
  • Video Tube Free for YouTube

    iPhone ve iPad cihazlarınızda YouTube videolarını en kolay yoldan izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • McTube for YouTube

    YouTube videolarını iPhone ve iPad cihazlar üzerinde çok daha kolay bir şekilde izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • YStream

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan YouTube videolarını kolayca izlemek ve müzik dinlemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • BugraaK Minecraft Evi

    BugraaK Minecraft Evi, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde Minecraft Evi YouTube kanalını yakından takip edip, uygulamaya özel hazırlanan ekstra videoları izleyebilirsiniz.
  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak 3, genellikle online oyunseverlerin birbirleri ile toplu olarak sesli iletişim kurdukları en popüler programlardan birisi.
  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!