Jelly Defense

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.

Jelly Defense 3D grafikleri, eğlenceli hikayesi ve bağımlılık yapıcı oyun tarzıyla Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur. Neredeyse kule savunma tarzını rol yapma oyunlarının elementleriyle birleştiren bir oyun olan Jelly Defense paralı olmasına rağmen yüz binlerce insan tarafından indirilmiş.

Güçlendiriciler, bölüm sonu canavarları, kazanımlar ve liderlik tabloları gibi elementleri bir araya getiren bir oyun olan Jelly Defense'de amacınız Jölemsi yaratıklara yardım ederek Jöle Ulusunu acımasız işgalcilerin zulmünden kurtarmak.

Oyuna üç basit kule ile başlıyorsunuz. Kırmızı kuleler kırmızı düşmanlara, mavi kuleler mavi düşmanlara ve karışık olanlar da iki tarafa birden saldırabiliyor. Fakat oyunda ilerledikçe kuleler karmaşıklaşıyor ve daha stratejik oynamanız gerekiyor. Ayrıca kulelerinizi yükseltebiliyor ya da satabiliyorsunuz.

Sizi oyunda tutacak bir çok değişik element olması oyunu diğer benzeri oyunlardan farklı kılıyor. Örneğin ekranda elinizi kaydırarak altınları toplamalı, kuleleri araştırmalı, özel koleksiyonları toplamalı, büyüleri tam zamanında yapmalısınız.

Son olarak gerçekten etkileyici, canlı ve renkli grafiklere sahip olan oyunun buna uygun eğlenceli ses efektleri de mevcut. Genel olarak oynanabilirliği çok yüksek bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Jelly Defense

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.

Jelly Defense iPhone ve iPad'inize  indirip oynayabileceğiniz gerçekten orijinal bir oyun tarzına sahip kule savunma oyunu. 3D grafiklerinin yanında eğlenceli hikayesi ve bağımlılık yapan oyun tarzı da bir diğer artısı.

Oyunda amacınız diğer benzer kule savunma oyunlarıyla aynı. Yalnızca burada kuleler ve düşmanlar renk kodlarıyla belirlenmiş. Örneğin kırmızı kuleler kırmızı düşmanlara saldırabiliyorken mavi kuleler mavi düşmanlara saldırabiliyor.

Fakat bu kadarla kalmıyor elbette ki, oynadıkça ve ileri seviye bölümlere geldikçe hem kuleler hem de düşmanlar karmaşık bir hale geliyor, bu yüzden de daha taktiksel ve stratejik oynamanız gerekiyor.

Sevimli grafikleri ve jölemsi karakterleri oyunu etkileyici yapan faktörlerden. Ayrıca diğer oyunlara kıyasla, kuleleri araştırmak gibi ve büyüleri tam zamanında yapmak gibi size verilen ekstra görevler oyunu sıkıcı olmaktan alıkoyuyor.

Eğer siz de iOS cihazlarınızda oynamak üzere eğlenceli fakat orijinal bir kule savunma oyunu arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Dream Defense

    Dream Defense, oyuncak ayıyı kötü güçlerin saldırısından koruduğunuz aksiyon oyunu.
  • Infinity Defense

    Infinity Defense, güçlü silahlar kullanarak kendi bölgenizi düşmanlardan savunmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • City Defense APK

    City Defense APK ile şehri istila etmeye çalışan düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz.
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Tiny Defense

    Tiny Defense, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz müthiş ve eğlenceli savunma oyunlarından bir tanesidir.
  • ReKillers : Zombie Defense

    ReKillers : Zombie Defense bize heyecan dolu anlar yaşatıyor.
  • Epic Defense

    Epic Defense, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel kule defansı oyunlarından bir tanesidir.