Jelly Killer Retro Platformer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Jelly Killer Retro Platformer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro bir platform oyunudur.

Jelly Killer Retro Platformer, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir platform oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda 2784 yılına ışınlanıyor ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Biyolojik silahların ve üstün teknolojinin bolca yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Jelly Killer Retro Platformer'da aksiyon dolu sahnelere atılıyor ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Klasik platform oyunları gibi bir oynanışa ve mükemmel bir hikayeye sahip olan oyunda kendinize yeni bir vücut arıyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda vücudunuz yok ve diğer insanlara hastalığınızı bulaştırarak onların vücutlarını çalıyorsunuz. Farklı mekanizmalara sahip olan Jelly Killer Retro Platformer'da çok eğleneceksiniz. Biyolojik silahın etkilerini kaldırmak için çabalıyor ve yolunuza çıkan zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda bazen bulmaca çözüyor, bazen dövüşüyor bazen de kaçıyorsunuz. Aksiyonun hiç eksilmediği bu oyunda canınız hiç sıkılmıyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Jelly Killer Retro Platformer, retro tarz grafikleri ve bağımlılık yapan kurgusuyla dikkatlerimizi çekiyor. 6 farklı karakter, eğlenceli sesler ve basit kontrol ile Jelly Killer Retro Platformer sizleri bekliyor.

Jelly Killer Retro Platformer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

Jelly Killer Retro Platformer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Jelly Killer Retro Platformer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro bir platform oyunudur.

Jelly Killer Retro Platformer, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir platform oyunudur. Oyunda diğer insanların bedenlerini çalarak ilerliyor ve zorlu parkurları geçmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Jelly Killer Retro Platformer, basit kontrolleri ve mükemmel hikayesiyle beğeni topluyor. Can sıkıntınızı koparıp alacak bir oyun niteliğinde olan Jelly Killer Retro Platformer'da diğer insanların bedenlerini çalmaya çalışıyor ve ilerlemeye çalışıyorsunuz. Farklı zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor ve biyolojik silahın etkilerinden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Farklı mekanizması ve kolay kontrolleriyle harika bir aksiyon oyunu olan Jelly Killer Retro Platformer'da becerilerinizi de ortaya koyuyorsunuz. Bulmaca çözüyor, tehlikeli sahnelere giriyor ve çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz Jelly Killer Retro Platformer oyununu sakın kaçırmayın.

Eski tarz grafikleri ve eğlenceli sesleriyle de oyuncuları eğlendiren Jelly Killer Retro Platformer'ı mutlaka denemelisiniz. Bağımlılık yapan kurgusu, farklı karakterleri ve mükemmel hikayesiyle Jelly Killer Retro Platformer'ı sakın kaçırmayın.

Jelly Killer Retro Platformer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Killer Time

    A Killer Time, Android platformunda farklı oynanışıyla dikkat çeken retro zombi oyunu.
  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Sniper Killer 3D

    Sniper Killer 3D, şehri esir alan terörist grubu öldürerek ellerindeki rehineleri kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur.