Jelly Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
337 TOPLAM İNDİRME

Jelly Slice, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir zeka oyunudur.

Jelly Slice, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça bağımlılık yapan ücretsiz bir bulmaca ve zeka oyunudur.

Oyunda amacımız oyun ekranı üzerinde jölelerin arasında kalan yıldızları bize verilen hamle sayısını en iyi şekilde kullanarak birbirinden ayırmaya çalışmak. Her ne kadar kulağa kolay geliyor olsa da bölümler ilerledikçe bu görevi yerine getirmek oldukça zorlaşıyor.

Ayrıca sınırlı sayıda hamle sayısına sahip olduğumuz için hamle yapmadan önce iyice düşünmeli ve hamlelerimizi akıllıca yapmalıyız. Aksi taktirde hamlelerimizi boşa harcamış olacağız ve bölümü geçemeyeceğiz.

Oyun içerisinde yer alan ipucu butonu sayesinde o an oynamakta olduğumuz bölümü nasıl geçmemiz gerektiğiyle ilgili ipuçları alma şansına da sahibiz. Tabii ki kullanabileceğimiz ipucu sayısı sınırlı ve boşa harcamamakta fayda var.

Farklı zorluk seviyelerinde 60'tan fazla birbirinden zorlu bölümün bizleri beklediği Jelly Slice, bulmaca ve zeka oyunlarını seven kullanıcıların mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Can Çevrim

Jelly Slice

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

Jelly Slice, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça renkli ve eğlenceli bir zeka oyunudur.

Jelly Slice, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri bağımlılık yapan ve benzersiz bir oynanışa sahip olan bulmaca oyunudur.

Oyun ekranı üzerinde yer alan yıldızları toplayabilmek için jöleleri kesebileceğiniz en iyi yolu bulmaya çalışacağınız oyun, gerçekten çok sürükleyici ve bağımlılık yapan bir oynanışa sahiptir.

Yıldızları birbirinden ayırmak için yapmanız gereken hamle sayısı sınırlı olduğu için hamlelerinizi yapmadan önce iyice düşünmeniz gereken Jelly Slice'da yer alan bulmacalar ilk bölümlerde size kolay gelse de bölümler ilerledikçe bulmacaları çözmenin içinden çıkılmaz bir hal alacağını bilmenizde fayda var.

 

Takıldığınız noktalarda oyun içerisinde yer alan ipucu butonunu kullanarak bölümleri nasıl geçmeniz gerektiği konusunda ipucu alabiliyorsunuz ama bu noktada bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken şey; kullanabileceğiniz ipuçlarının sınırlı sayıda olması. Eğer ipuçlarını gereksiz yere kullanırsanız, gerçekten ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda tek başınıza kalacağınızı bilmelisiniz.

Bulmaca ve zeka oyunlarını seven mobil oyunculara ilaç gibi gelecek olan Jelly Slice'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

Jelly Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
361 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Jelly Slice, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça renkli ve bağımlılık yapan bir zeka oyunudur.

Jelly Slice, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri eğlenceli bir bulmaca ve zeka oyunudur.

Farklı zorluk seviyelerinde 60'tan fazla bölümün yer aldığı oyunda amacınız oyun ekranı üzerinde yer alan yıldızları yapacağınız kesme hamleleriyle birbirinden ayırmaya çalışmaktır. Kulağa oldukça kolay geldiğine eminim ama bu görevleri tamamlamak için sınırlı sayıda hamleniz olduğunu unutmamalısınız. Yani bölümleri geçebilmek için en az sayıda hamle yaparak tüm yıldızları birbirinden ayırmalısınız.

Oyunun ilk bölümleri her ne kadar kolay olsa da sonraki bölümlere geçmeye başladıkça zorlanmaya başlayacak hatta takılma noktasına geleceksiniz. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınız zaman oyun içerisinde yer alan ipucu butonuna tıklayarak bölümü geçmek için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğiyle ilgili ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken şey kullanabileceğiniz ipuçlarının sınırlı sayıda olduğudur. Yani sahip olduğunuz ipuçlarını gereksiz yere kullanırsanız, ilerleyen bölümlerde tek başınıza kalacağınızı bilmelisiniz.

Birbirinden zorlu bölümlerin sizleri beklediği ve boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bir bulmaca ve zeka oyunu arıyorsanız Jelly Slice'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slice Fractions

    Slice Fractions, matematiksel işlemlere dayalı bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Slice the Box

    Slice the Box, size verilen karton kutuları keserek istenen şekillere elde etmeye çalışacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Slice It!

    Slice It! geometri bilimi üzerine kurulu olan oldukça eğlenceli bir zeka oyunudur.
  • Slice The Cheese

    Slice The Cheese, çocuklar kadar yetişkinlerin de severek oynayabileceği peynir dilimleme oyunu.
  • Go Slice

    Kağıdı ustalıkla keserek bayrağa ulaşın.
  • Slice HD

    Üst düzey beceri gerektiren bu bulmaca oyununda amacınız keskin bıçaklardan sakınarak ekranda yer alan düğmelere basmak.
  • Jelly Pop 2

    Jelly Pop 2, Candy Crush şeker patlatma oyununa benzer yapıda Android bulmaca oyunu.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in Android platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.