Jelly Splash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,806 TOPLAM İNDİRME

Jelly Splash oyunu ile aynı renkte bulanan jöleleri birleştirin ve sevimli canavarları patlatın.

Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında oynayabilecekleri oldukça yetenek ve zeka gerektiren oyunlardan bir tanesi de Jelly Splash olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve içerisinde çeşitli satın alma seçenekleri de barındıran oyun, elinizde bulunan Jelly adlı jölelerin aynı renkte olanlarını bir araya getirerek onları kurtarmanız üzerine şekillendirilmiş. Dolayısıyla jölelerimizi kurtarırken onları bir araya getirdikçe puanlar kazandığımızı söyleyebiliriz.

Ancak karşımıza çıkan engeller nedeniyle bu birleştirme işi bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Kayalar, tutsak jöleler, mantarlar ve diğer engeller jölelerin bir araya gelmemesi için karşımıza dikiliyorlar. Ayrıca her geçen bölümde farklı amaçlar ve hamle kısıtlamaları ile karşılaşmamız sayesinde oyunun giderek daha zor bir hale geldiğini söyleyebilirim. Çok zorlanan oyuncuların bölümlerdeki ellerini kolaylaştıracak satın alma seçenekleri sayesinde süper jölelere ulaşmak da mümkün hale geliyor.

Oyunun grafik ve ses öğeleri herkesin beğeneceği bir tarzda ve oldukça sevimli olarak hazırlanmış. Böylece oynarken gözlerinizi konforlu bir şekilde ekranda gezdirebilir ve yorulmadan onlarca bölümü geçebilirsiniz. Jelly Splash bilhassa renk eşleştirme oyunlarından hoşlananlar için hazırlandığından dolayı kesinlikle denemeden geçmemeniz gerektiğine inanıyorum.

Uğur Sağlam

Jelly Splash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,583 TOPLAM İNDİRME
47.8 MB DOSYA BOYUTU

Jelly Splash, iOS platformu üzerinden bir çok bulmaca oyununa göre çok daha farklı ve eğlenceli ücretsiz bir uygulamadır.

Jelly Splash, iPhone ve iPad sahiplerinin oynayabilecekleri en keyifli mobil oyunlar arasında yer alıyor ve bilhassa renk eşleştirme oyunlarından hoşlananların kesinlikle denemeleri gerekenler arasında. Ücretsiz olarak sunulan ve oldukça etkileyici grafik ve sesler içeren  Jelly Splash, böylece oyununuz sırasında sıkılmadan şansınızı denemenize olanak tanıyor.

Oyunda Jelly adı verilen renkli jöle parçalarını bir araya getirmeye ve onları kurtarmaya çalışıyoruz. Ancak her bölümde oyunun giderek daha zorlu hale gelmesi ve hamle sınırlaması nedeniyle bir yerden sonra oldukça kafa patlatmanız gereken bir hale geldiği de gerçek. Ayrıca çeşitli bölümlerde farklı amaçların uygulanması ile heyecan hiç bir zaman eksik olmuyor. Oyunda aynı renge sahip olan jöleleri yan yana getirerek kurtarırken, karşınıza hapsolmuş jöleler ya da engelleyici kayalar da çıkabiliyor.

Jelly Splash içerisinde yer alan satın alma seçenekleri sayesinde bölümleri daha kolay bir şekilde geçmenizi sağlayacak jetonlara da ulaşmak mümkün. Böylece jetonları kullanarak bölüm başlarında süper jöleler elde edebiliyor ve avantajlı hale gelebiliyorsunuz.

Jelly Splash'ın çalışması sırasında herhangi bir performans sıkıntısıyla karşılaşmadık ancak alt düzey cihaz sahipleri zaman zaman takılmalarla karşılaşabilirler. Oyun içi seslerin düzeyinin ayarlanabilmesi ve müziğin kapatılabilmesi ile sessiz ortamlarda bile oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. En yüksek skoru elde etmek için jölelerinizle çıkacağınız bu zorlu yolda tüm oynayanlara başarılar diliyorum!

Oyunun Android versiyonunu indirmek için tıklayınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chicken Splash 3

    Chicken Splash 3, farklı nesneleri birleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Alien Splash Invaders

    Alien Splash Invaders, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür bulmaca oyunudur.
  • Candy Splash Mania

    Candy Splash Mania, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir eşlemeli bulmaca oyunudur.
  • Fruit Splash Mania

    Fruit Splash Mania eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • Neon Splash

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Jelly Pop 2

    Jelly Pop 2, Candy Crush şeker patlatma oyununa benzer yapıda Android bulmaca oyunu.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in Android platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.