Jenny's Balloon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Jenny's Balloon güzel bir hikayeye sahip olan bir beceri oyunudur

Jenny's Balloon eğer kendine has bir görsel tarza sahip olan ve ilginç bir hikaye işleten bir mobil oyun oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir beceri oyunu.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jenny's Balloon'da gizemli bir maceraya atılıyoruz. Oyunda herşey ana kahramanımız olan Jenny ve sevimli dostu Toto'nun bir gün ormanda yürüyüşe çıkmasıyla başlıyor. İkilimiz ormanda gezinirken değişik bir balon keşfediyorlar. Oldukça sabırsız ve heyecanlı olan Toto bu balonu yakalamaya çalışıyor ve balona asılı kalarak yükseliyor. Toto kısa bir süre sonra gözden kayboluyor. Ne yapacağını kara kara düşünen Jenny dostunu kurtarmak için aynı balonlardan bir diğerine tutunuyor ve Jenny'nin de gökyüzü macerası başlıyor.

Jenny's Balloon'de temel amacımız Toto'yu kurtarmak. Bu iş için sürekli yükselirken Jenny'i yönlendirmemiz ve engellere takılmasını önlememiz gerekiyor. Jenny'i Android cihazımızın hareket sensörünü kullanarak sağa veya sola doğru yönlendirebiliyoruz. Yukarıya doğru yükselirken karşımıza orman canavarları çıkıyor ve bu canavarlara çarparsak balonlarımızı patlatıyorlar. Bu nedenle sürekli yolumuza dikkat etmemiz gerekiyor. En yükseğe çıktığımızda ise Toto'yu görebiliyoruz.

Jenny's Balloon göze hoş görünen grafiklerle donatılmış. Her yaştan oyun severe hitap eden Jenny's Balloon boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

Jenny's Balloon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Jenny's Balloon orman canavarlarından kaçtığınız bir beceri oyunudur

Jenny's Balloon eğer özel bir maceraya atılmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil beceri oyunu

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jenny's Balloon'da ilginç ve orjinal bir hikaye mevcut. Oyunumuzun ana kahramanı olan Jenny bir gün sevimli minik dostu Toto ile yürüyüşe çıkar. Bu yürüşlerinde ormanı ziyaret eden iki kafadar gizemli balonlara rastlarlar. Meraklı ve heyecanlı Toto bu balonlardan birini yakalayarak gökyüzüne doğru yükselmeye başlar ve görüş alanından çıkar. Jenny'e de artık başka bir balona tutunarak Toto'nun peşine düşme ve onu kurtarma görevi düşer. Biz de Jenny'e bu macerasında yardımcı oluyoruz ve oyuna dahil oluyoruz.

Jenny's Balloon'da Jenny sürekli yükselirken yapmamız gereken onu yönlendirmek ve engellerden kaçmasını sağlamak. iOS cihazımızın hareket sensörünü kullanarak Jenny'i sağa veya sola yönlendiriyoruz. Yukarı yükselirken karşımıza orman canavarları çıkıyor ve onlara çarparsak balonlarımızı patlatıyorlar. Ayrıca yükseldikçe Jenny'nmin görünümü de değişiyor. En yükseğe çıktığımızda ise Toto'yu bulabiliyoruz.

Jenny's Balloon kendine haz bir görsel stile sahip. Güzel bir hikayeyi eğlenceli bir oynanışla birleştiren Jenny's Balloon başarılı bir mobil oyun olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balloon Arcade

    Balloon Arcade Android için ücretsiz bir balon patlatma oyunudur
  • Balloon Gentleman

    Balloon Gentleman, uçan bir balonu döner platformlar boyunca dikkatli bir şekilde hareket etmenizi gerektiren 2 boyutlu bir platform oyunudur. Oyunun fizik tabanına göre hareket etmeli, reflekslerinize güvenmelisiniz.
  • Voice balloon photo

    Voice balloon photo ile fotoğraflarınıza konuşma balonları ekleyebilirsiniz.
  • Balloon Paradise

    Balloon Paradise, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu ve tamamen ücretsiz.
  • Balloon Villain

    Balloon Villain, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.
  • Air Balloon

    Air Balloon
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu