Jet Car Stunts

x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Platform oyunu bizleri bekliyor.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Jet Car Stunts, True Axis tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

Android ve İOS platformunda 12.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapımda oyuncular platform yarışlarına katılacak ve eğlence dolu anlar yaşayacaklar. Diğer yarış oyunlarının aksine rekabetten uzak olan yapım, bizlere eğlenceli ve bir o kadar da zorlu platformlarda araba sürme fırsatı veriyor.

Orta dereceli grafiklere ve içeriklere sahip olan yapımda 3 farklı oyun modu yer alıyor. Çoklu oyuncu modunun da yer aldığı yapımda oyuncular dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya geliyorlar.

25 zorlu platform oluşturma düzeyinin yer aldığı yapımda oyuncular Minecraft tarzında içerikler ile karşı karşıya gelecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Jet Car Stunts

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
41.9 MB DOSYA BOYUTU

Platform oyunu bizleri bekliyor.

Mobil platformlarda 12.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Jet Car Stunts, 50 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Fiyat etiketi nedeniyle çok geniş kitlelere ulaşamayan mobil yarış oyununda Minecraft tarzında bir yapı bizleri bekliyor. Oyuncular gerçek dışı pistlerde araç kullanacak olan 25 zorlı platformu oluşturmaya çalışacaklar.

True Axis tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım iki farklı mobil platformda da ücretli olarak sunuldu. 3 farklı oyun modu ile dünyanın dört bir yanından oyuncular yan yana gelebilecek ve eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyun, 50 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jet Car Stunts Lite

    Jet Car Stunts Lite, jet hızındaki arabanız ile birilikte mükemmel tasarlanmış pistlerde adeta şov tadındaki mükemmel ve heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.
  • Jet Car Stunts 2

    Jet Car Stunts 2 hız sınırlarını zorladığınız bir yarış oyunudur
  • Flying Car Stunts On Extreme Tracks

    Gökyüzünde araba süreceğiz.
  • Sports Bike Stunts

    Nefes kesen motosikleti yarışlarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Extreme Car Stunts 3D

    Extreme Car Stunts 3D çılgın bir mobil yarış oyunudur
  • Flying Car Stunts 2016

    Flying Car Stunts 2016 mobil cihaalarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.